By null at 2011-02-07

Shot at 2011-02-07

Shot at 2011-02-07

Shot at 2011-02-07

Shot at 2011-02-07

Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy RedukcyjnychAdamS napisał(a):Witam.
Właśnie zabrałem się za ten model i mam pytanko, czy użyłeś do malowania humbrolowej 165? Bo mi się wydaje że ona jakoś nie pasuje...
Czemu na pływakach nie ma linii podziału blach? Zeszlifowałeś je?
Dziwne jest to że na arkuszu kalek są tylko dwie małe szachownice, a na schemacie malowania widać 4.
I jeszcze jedno, czy mi się wydaje czy na 4 zdjęciu pływaki są jakoś krzywo? A ogólnie to bardzo ładny model, piękne malowanie.
RH napisał(a): Ja już dawno o nim zapomniałem bo to zabawa z przed 2 lat![]()
Czarny napisał(a):
Ja chyba zabalowałem w sylwestra bo obchodziłem koniec 2011 i początek 2012 a tu widzę, że mamy już 2013. jak naszym poszlo na Euro bo nie pamietam?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Czarny napisał(a):RH napisał(a): Ja już dawno o nim zapomniałem bo to zabawa z przed 2 lat![]()
Pod zdjęciem widnieje napis: Shot at 2011-02-07 a na dacie dodania postu 07.02.2011
Ja chyba zabalowałem w sylwestra bo obchodziłem koniec 2011 i początek 2012 a tu widzę, że mamy już 2013. jak naszym poszlo na Euro bo nie pamietam?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adam S -> popatrz tutaj:
http://www.modelarstwo.koszalin.pl/inde ... &Itemid=20
http://www.modelarstwo.org.pl/forum/vie ... p?p=135507
spiton napisał(a):Czy ma ktoś może zdjęcia baldachimu w oryginale ?? Pytam, bo denerwowało mnie w modelu Mirage'a to miejsce.
Moim zdaniem powinno być bardziej gładkie. Ja bym je pokrył sklejką ,-)).

RH napisał(a): A model kleiłem dokładnie 2007 11 20 i wtedy też robilem fotki (tak przynajmniej jest w danych ze zdjęcia )
Czarny napisał(a):RH napisał(a): A model kleiłem dokładnie 2007 11 20 i wtedy też robilem fotki (tak przynajmniej jest w danych ze zdjęcia )
To zmienia postać rzeczy, Euro jeszcze przed nami, może zdążymy z autostradami, w końcu zostały jeszcze trzy lata![]()
![]()
![]()
Czy na pewno masz dobrze datownik ustawiony w aparacie?
tomek_chacewicz napisał(a):A te podpisy pod fotkami nie pochodzą przypadkiem z imageshack'a i pokazują datę załadowania zdjęcia?
Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):czy wózek jest w zestawie?
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: mnak24 i 12 gości