Taki szybki projekcik...Miałem na stanie model Tygrysa z Italeri( a raczej przypominający ten czołg), więc pomyślałem o "małej" dioramce. Model prosto z pudła...jak wiemy merytorycznie skopany. Najgorsza wg mnie w modelu jest wieża...powinni rozstrzelać projektanta za taki podział części
Dodałem jedynie gąski Academy. Błędów nie będę wymieniał, bo nie ma sensu...dodam jedynie swój:) a jest on mianowicie taki, że miałem już złożony ten model czołgu od dawna...brakowało tylko kilku części do doklejenia...zrezygnowałem ostatecznie z bocznych paneli, ale postanowiłem upodobnić tylne błotniki do afrykańskich:) No i tu klapa...dokleiłem do modelu części pomalowałem czarnym podkładem i zacząłem cieniować innymi kolorami:) no i wyszło ...zapomniałem zeszlifować zawiasów i dokleić wręgi... pozostało zaokrąglenie ) ale na oderwanie było za późno (nie chciałem już niczego psuć) więc wygląda jak wygląda ;)
Model zdobycznego Panzera II pożyczyłem z innej vinietki. Teren to Styrodur, wikol, piasek, kamyczki, korzonki, etc Starałem się zrobić takie afrykańskie drzewka... całkiem fajnie w realu wyglądają, ale do końca nie jestem zadowolony
Do dioramki dojdzie jeszcze troszkę bambetli i oczywiście figurki.

Pozdrawiam