Idealny nie jest, ale z malowania i brudzenia jestem zadowolony także jest dobrze

Pozdrawiam

Daniel iceman Gronowski napisał(a):

Daniel iceman Gronowski napisał(a):Grzesiu pisałem, że czekam za edkowymi wydechami dlatego z zestawowymi nic nie kombinowałem Jak podmienię to wrzucę fotki.

marco2607 napisał(a):Przy okazji zrób mu porządnego kopcia z rury.
marco2607 napisał(a):...ale parę drobiazgów nie pasuje do reszty samolotu. Koła, wylot KM., i boczne oznakowanie ( chyba że tak ma być , bo w żadnym angolu w galerii żółty się się nie brudzi i nie płowieje ).

Daniel iceman Gronowski napisał(a):Następnym razem pisz proszę konkretniej, albo sobie daruj te zagadki.

marco2607 napisał(a):samolot cały styrany a wygląda że nie latał i nie strzelał.
Darek Trzeciak napisał(a):to najlepsiejszy garbusek jakiego widziałem w internetach.
Masz chopie talent i możesz się w materri tej materii doktoryzować...

marco2607 napisał(a):Daniel iceman Gronowski napisał(a):Następnym razem pisz proszę konkretniej, albo sobie daruj te zagadki.
Nie widzisz różnicy, samolot cały styrany a wygląda że nie latał i nie strzelał.
Oczywiście jak Ci taki pasuje to OK , zawsze można powiedzieć że jest po remoncie .

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości