Darek62 napisał(a):trzymać wszystko klarownie uporządkowane z naklejoną ceną
Vierbein napisał(a):A co to kurna ma za znaczenie, czy np. skleiłeś wszystkie wersje Mustanga? Czy według tego ocenisz swoje życie? Naprawdę?
(...)
Aleksander napisał(a):Tu zaś Ciebie, Vierbein, nie rozumiemVierbein napisał(a):A co to kurna ma za znaczenie, czy np. skleiłeś wszystkie wersje Mustanga? Czy według tego ocenisz swoje życie? Naprawdę?
(...)
Co Ci przeszkadza, ze mam na półce 23 Spitfire'y w różnych wersjach? Postanowiłem zrobić każdą dostępną wersję i mam nadzieję, że zdążę. Oczywiście, że nie zmieni to mojego życia w sposób istotny, ale na pewno da mi trochę dodatkowej radości, co w obecnych czasach nie jest bez znaczenia. A że przy okazji zrobię jeszcze kilka innych plastikowych samolotów, to tylko większa frajda. Wszystko zależy od tego, czego oczekujemy od naszego "klejenia" i co nas w tym kręci.
Aleksander napisał(a):Nie jestem oryginalny - sam mam około 160 modeli mniej lub bardziej "rozparcelowanych", czekających w pudłach na swoją przyszłość, jaka by nie była.
dk1970 napisał(a):Darek62, jestem ciekawy czy znajdą się faktycznie chętni na podarowanie wybranych gotowych modeli dla jednego z polskich muzeów ?
Aleksander napisał(a):Obawiam się, ze muzea są zainteresowane jedynie "muzealnym" (czyli najwyższym) poziomem wykonania modeli
Aleksander napisał(a):zaśmiecamy świat tworzywami sztucznymi
RAV napisał(a):[ Wychwytujemy plastik ze środowiska i magazynujemy go, żeby go np. żółwie morskie nie zjadły, bo to im szkodzi. Na dodatek robimy to za własne pieniądze, bez żadnych dopłat od miłujących środowisko organizacji. Jesteśmy Światu bardzo potrzebni.
Powrót do Projekty grupowe PWM'u
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości