Kuba P. napisał(a):Zawsze możesz zrobić jeszcze F-1.
Do F-1 Gallanda ze słynnego lotu z homarami gdzieś powinienem mieć kalki - jak się będziesz na niego decydował, to poszukam.
Kuba P. napisał(a):Zawsze możesz zrobić jeszcze F-1.

Jarek Gurgul napisał(a):Chyba, że źle zrozumiałem i samolot Gallanda z MG 131 miał w kadłubie działko MG 151/15?
net_sailor napisał(a):A to na pewno był F-1 a nie F-2 z kwadratowym wlotem powietrza do sprężarki?

marco2607 napisał(a):Jarku co się dzieje z meserkiem, tyle osób go zaczęło i nikt go dalej nie robi.Może jakieś zdjęcia z kabiny i silnika.
Kuba P. napisał(a):...a do kabiny ciężko dopasować jakąkolwiek z dostępnych trawionych tablic...
Kuba P. napisał(a):...zrobili błąd w silniku...

Jarek Gurgul napisał(a):Tablicę w tym egzemplarzu będę robił 'z ręki' - zostawię plastikową Zvezdy i spróbuję ją odrobinę podrasować. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
iras67 napisał(a):Pasowałem tablicę z FE 346 to jest kolor zoom do ICM-a i pasuje po delikatnym liftingu ale RLM02 jest.Na upartego można to zamalować ten fragment ciemniejszym 66.Mam pewność że tak samo "pomalują" do Zvezdy...
Jarek Gurgul napisał(a):Przypomnij proszę jeszcze raz Kuba na czym polega ten błąd i jak go skorygować.

marco2607 napisał(a):Oj Kuba to będziesz musiał nieźle go przerabiać , bo w wersji g6 jak i późniejszych montowali db-605.
iras67 napisał(a):Kuba czyli jeśli wyjdzie od nich F-4 to będzie prawdopodobnie prawie idealny...?
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości