Na początek, co w pudle
Pierwsze zdjęcie poprawiłem. Resztę kodów wklejasz na tej zasadzie.
Xenomorph

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):No i będziemy mieli okazję porównać do produktu Eduarda. Trzymam kciuki abyś zdążył choć jak "standard" to dasz radę

nariman napisał(a):Poniedziałek to jeden z tych dni w których, żona pozwala mi pogrzebać, hehe...
nariman napisał(a):...więc poco robić i marnować pieniążki na np.zestawy waloryzujące kokpit?
nariman napisał(a):Mówiąc "jeden z tych dni", miałem namyśli czas od około 19 do około 22 godziny. Tak malowany pędzelkiem, w sumie nierozumiem kolegów składajacych tak starannie kokpity skoro potem i tak prawie wcale ich nie widać.Jeśli ktoś niewezmie modelu do łapy i nie zajży do środka oświetlonego latarką to przecież prawie nic nie zobaczy.Ja swoich modeli niedaje nikomu dotknąć(takie zboczenie hobbystyczne), więc poco robić i marnować pieniążki na np.zestawy waloryzujące kokpit?
tomek_chacewicz napisał(a):nariman napisał(a):(...) w sumie nierozumiem kolegów składajacych tak starannie kokpity skoro potem i tak prawie wcale ich nie widać.

nariman napisał(a):Prace nad "kotkiem" ida dalej.
nariman napisał(a): Jakich igieł lekarskich używacie kiedy robicie lufy km-ów? Chodzi mi o rozmiar, aha jeszcze czym je docinacie?

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości