rotpol13 napisał(a):Będzie samo przeddziurze dziury, czy zadziurze dziury też wyskrobiesz![]()
PS. Tak na serio, podoba mi się podejście do tematu i życzę powodzenia w dziubaninie
Trochę obetnę dolną krawędź...
rotpol13 napisał(a):Będzie samo przeddziurze dziury, czy zadziurze dziury też wyskrobiesz![]()
PS. Tak na serio, podoba mi się podejście do tematu i życzę powodzenia w dziubaninie

Dorotka napisał(a)::)
Na razie plastik jest trochę gruby, ale cieniować go będą po przyklejeniu do kadłuba (czyli za jakiś czas)... Obawiam się, że gdybym zrobił go cienkim teraz to przy przyklejaniu zwyczajnie by się rozpuścił albo zwinął... Tak więc wędruje do magazynu części...
Pozdrawiam
Soris000 napisał(a):Dorotka napisał(a)::)
Na razie plastik jest trochę gruby, ale cieniować go będą po przyklejeniu do kadłuba (czyli za jakiś czas)... Obawiam się, że gdybym zrobił go cienkim teraz to przy przyklejaniu zwyczajnie by się rozpuścił albo zwinął... Tak więc wędruje do magazynu części...
Pozdrawiam
Folia samoprzylepna ?

Soris000 napisał(a):Mogłeś zrobić to z folii...
potez napisał(a):Popatrz jeszce w dodatkach na Dreammodel F-14D Detail set
Tam jest tez ładna trawiona nakładka na nadkabinie, chyba lepsza niż z Edka. A ponieważ i tak masz to na liście dodatków

potez napisał(a):I ładna nakładka trawiona na szybke od środka ;)
Z grubsza wygląda to wszystko jak gdyby chińczycy skopiowali pomysły na blaszki od Wojtka Fajgi
dużo nietypowych i DOBRZE zrobionych elementów tam jest. Ja mam akurat do A ale w D się powtarzaja elementy...

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości