Tiger UHT - Problem z owiewką Pomocy !!!

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Re: Tiger UHT - Problem z owiewką Pomocy !!!

Postprzez xmald » poniedziałek, 18 sierpnia 2014, 15:32

emix 4321 napisał(a):Dobra dobra ale czy warto pisać do nich wysłać to na pocztę, przecierz to tylko model za 26 złotych.

Pisanie maila jest przeważnie darmowe... ;o)
Nie dalej jak dzisiaj odebrałem z poczty przesyłkę z firmy Print Scale - kalkomanie - napisałem do nich, bo kupiłem 2 zestawy tych samych kalek a różniły się kolorem i jakością - rezultat: otrzymałem 3 arkusze dobrych kalkomanii. Nie chodzi o cenę, bo rzeczone kalki to koszt około 14 PLN, chodzi o fakt że kupujesz coś i powinieneś otrzymać produkt bez wad.
Proponuję kupić drugi model, wziąć od niego owiewkę, jeżeli nie potrafisz jej sam dorobić a następnie napisać do producenta/dystrybutora - jak wspominałem wcześniej nic to nie kosztuje - najwyżej będziesz mieć 2 zestawy ;o)
Więcej chyba czasu zajęło Ci pisanie tu postów niż wysłanie rzeczonego maila zgodnie z naszymi sugestiami ;o)
JESZCZE RAZ UPRZEJMIE PROSZĘ O PISANIE ZGODNIE Z ZASADAMI GRAMATYKI I ORTOGRAFII!
xmald

100-lecie Niepodległości

Reklama

Postprzez emix 4321 » poniedziałek, 18 sierpnia 2014, 15:40

Dobra nie ma co zostawie ten problem na później. :mrgreen:
emix 4321

Postprzez mnak24 » niedziela, 31 sierpnia 2014, 13:31

Zvezda na to, że do śmigłowca wrzuca kalki od czołgu nie odpowiedziała nic :/
"Ja mogę powiedzieć coś na ten temat, że po prostu, że ja na ten temat nic za bardzo nie mogę powiedzieć"

KW-1 zimowy|Tarpon mk. 1|Panther ausf. A|Schwimmwagen|Ju-87 G1|F4F-4 Wildcat|
MiG-21 "Latający ołówek"
mnak24

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - warsztat