Solo napisał(a):A właśnie, nie masz może więcej zdjęć tego pustynnego A-7? Chodzi mi o jakieś zbliżenia, na których widać byłoby czy są tam napisy eksploatacyjne.

Marek Naja napisał(a):Ziobera?
nobie1973 napisał(a):... Czy będzie w różu, zieleni czy też barwach pustyni to tylko i wyłącznie twój problem i nic temu do tego...

ewpiga napisał(a):To, co piszesz to nic innego jak negowanie tradycyjnego modelarstwa redukcyjnego, którym posługuje się dość liczna grupa modelarzy/np. zob. wątek nt. samolotu „Wilga”/ wygłaszasz przy tym hasła antymodelarskie. To jak rozumujesz, to połączenie futuryzmu i kubizmu, czyli produkowane przez modelarza seryjnie zazwyczaj zwykłe przedmioty kolekcjonowane w gablotkach podnosisz do godności modelu redukcyjnego, bo tak dyktuje Tobie uciecha. Ponadto proponujesz domalować różowe kwiatki i stwierdzić wręcz, że to wszystko, co wyczaruje Solo będzie „dziełem sztuki”. Jeśli mam prawo do swojego zdania to sądzę, że spór krytyka z twórcą jest konieczny, bo tak tworzy się „normalne modelarstwo” Tymczasem u nas, tzw. frajdolorze lansują model, w którym krytyk powinien kadzić twórcy w relacji warsztatowej, a po premierze w galerii gotowych modeli iść z nim razem na dziwki i wódkę.

Solo napisał(a):A właśnie, nie masz może więcej zdjęć tego pustynnego A-7? Chodzi mi o jakieś zbliżenia, na których widać byłoby czy są tam napisy eksploatacyjne.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości