MadYarpen napisał(a):Jak już z lenistwa opis umieszczasz na obrazku to byś przynajmniej zrobił taki kolor czcionki żeby się dało przeczytać na kiepskim monitorze w pracy

MadYarpen napisał(a):Jak już z lenistwa opis umieszczasz na obrazku to byś przynajmniej zrobił taki kolor czcionki żeby się dało przeczytać na kiepskim monitorze w pracy

MadYarpen napisał(a):Bardzo lubię twoje warsztaty Dorotko, dużo można się nauczyć. Ale ponieważ oszczędnie opowiadasz jak dochodzisz do pokazanych efektów używając jakichś RiWwCS*, fundujesz mi ćwiczenie intelektualne ze zgadywaniem metod modelarskich. Co do tego mam mieszane uczucia:)
*Rozbudowanych i Wydumanych w Cholerę Skrótów

Dorotka napisał(a):Jak zbulderyzuje całość C305 to wrzucę fotki i opiszę co i jak... O ile będą chętni oczywiście
Dorotka napisał(a)::)
Czy Uczeni w Piśmie mogliby podpowiedzieć w jakim to kolorze jest? C306 czy C308 czy jakoweś inne cholerstwo?
Z góry dzięki
potez napisał(a): Ale ja sie nie znam więc jak zwykle trolluję w różnych tam wONtkach...

agalant napisał(a): A co z 14-tką? Odpoczywa w cieniu?

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości