Piękna maszyneria się kleci. Aż chyba swojego dokącze choc nie wiem czy przejdzie bo zrobiony z pudła
Swoją drogą ten RLM 82 to świetny kolorek. Zupełnie inny niż te wszystkie zgniło-bure.
posejdon napisał(a):Podziwiam wytrwałość i cierpliwość bo czekać 48h na wyschnięcie farby to sztuka. Też Ci się te Gunze H kleją? Niby suche z wierzchu ale jak się dłużej przytrzyma w jednym miejscu to paluchy zostają.
Piękna maszyneria się kleci. Aż chyba swojego dokącze choc nie wiem czy przejdzie bo zrobiony z pudła.
Swoją drogą ten RLM 82 to świetny kolorek. Zupełnie inny niż te wszystkie zgniło-bure.

shadowmare napisał(a):Dobre pytanie. Czy to nie jest ryzykowne na tak dużej powierzchni?
Solo napisał(a):Z ciekawości spytam dlaczego folia, a nie zwykła taśma maskująca?

Pafko napisał(a):Na tym etapie potrzebuję porady...zmodulować trochę powierzchnie górne, czy zostawić na tym etapie tak jak jest?
MIRO napisał(a):Pafko napisał(a):Na tym etapie potrzebuję porady...zmodulować trochę powierzchnie górne, czy zostawić na tym etapie tak jak jest?
Mój ajabym - modulować

Pafko napisał(a):Wash i lakier matowy "uwypukli" jeszcze ten kontrast.
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości