PLANY PRODUKCJI MASOWEJ

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Re: PLANY PRODUKCJI MASOWEJ

Postprzez Darek Trzeciak » poniedziałek, 28 marca 2016, 22:30

niwm napisał(a):Obrazek[/url]

Fajna gablotka - ile gofrów kosztowała ;o)
Pozdrawiam Darek
"Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty." - Josh Billings
Darek Trzeciak

Reklama

modele polskich samolotów

Postprzez niwm » poniedziałek, 28 marca 2016, 23:12

Darek Trzeciak napisał(a):Fajna gablotka - ile gofrów kosztowała ;o)

Gofrów to ja akurat nie kupuję, ale nie wypada wyjść ze sklepu tylko z kartonami. Ja zresztą idę najpierw po pudło, a potem traktuję je jako koszyk na zakupy (ale tylko te czyste). Przy czym to nie jest tak, że ta pudła tam czekają. Trzeba wpadać co kilka dni, bo w tym tempie te gofry wykupują. Jeśli są zaczęte dwa pudła to przekładam wszystko do jednego, nawet z lekką górką i nigdy nie spotkałem się z jakimś problemem, ale staram się to robić delikatnie i elegancko. No i mam szczęście - właśnie budują Lidla dosłownie 100m od mojego domu :mrgreen:
niwm

Postprzez PawelG. » wtorek, 29 marca 2016, 08:14

niwm napisał(a): No i mam szczęście - właśnie budują Lidla dosłownie 100m od mojego domu :mrgreen:

Zazdraszczam...
eSeF-FloreSef
PawelG.

Postprzez cooper69 » środa, 25 stycznia 2017, 13:08

Chyba (czytając wątek) poznałem drugą osobę co używa podobnie działających substancji co minister obrony narodowej...
Obecne zainteresowania - pancerka Polskich Sił Zbrojnych na zachodzie, samoloty z silnikiem gwiazdowym i (najchętniej) w „kapciach”

Pozdrawiam
Rafał Dzięgielewski made by 71

Obrazek
cooper69

Postprzez Slash » środa, 25 stycznia 2017, 15:36

cooper69 napisał(a): poznałem drugą osobę co używa podobnie działających substancji co minister obrony narodowej...

Zapewne właśnie tak 99% populacji widzi modelarzy oraz inne podgatunki zbieraczy zabawek.
Slash

Postprzez Snakeplisken » czwartek, 26 stycznia 2017, 21:14

Witaj książkę o Me 163 mogę Ci sprezentować,ale dopiero w marcu jak będę w kraju adres daj na priv pozdrawiam
Snakeplisken

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - warsztat