marco2607 napisał(a):HK1886 napisał(a):Wszystko to marność...
i gra słów, co chciałeś to wybrałeś.
HK1886 napisał(a):masz w sobie pełną gotowość aby krytykować cudze modele. Jedyna różnica tkwi tylko w słowie CUDZE.
Lub NIE MOJE * jeśli wolisz.

marco2607 napisał(a):Dokładnie tak to odebrałem z waszej strony. Nasze jest najlepsze , tak trzeba robić , a jak komuś się nie podoba to wróg.
marco2607 napisał(a):
Dokładnie tak to odebrałem z waszej strony. Nasze jest najlepsze , tak trzeba robić , a jak komuś się nie podoba to wróg.
shadowmare napisał(a):Piękny ten Mustang jest. Jeden z najładniejszych jakie widziałemCzym zrobiłeś takie delikatne nity? Jakimś samoróbkowym nitowadłem?

shadowmare napisał(a):...Na większe np kokardy jest taki sposób, że psikasz je błyszczącym lakierem i potem leciutko cieniutkim strumieniem bardzo rozcieńczonym wypławiasz, barokujesz czy robisz co tam chcesz. Jak nie wyjdzie to ścierasz szybko bardzo drobnym papierem ściernym. Trochę ryzykowne to jest.
Tomasz Porosiło napisał(a):Owiewka wypolerowana. Udało się zniwelować zacieki kleju thin ale paprochów z wewnątrz nie usunę

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości