Jacek Bzunek napisał(a):jachud3 napisał(a):A jeszcze (wracając do akryli) co sądzicie o Pactrach?
Samo zło.
RLM 65 był całkiem grzeczny. Z tym że spod pędzla mogą faktycznie powodować napady agresji.
Jacek Bzunek napisał(a):jachud3 napisał(a):A jeszcze (wracając do akryli) co sądzicie o Pactrach?
Samo zło.
ZIO BY NAITT napisał(a):Rada merytoryczna - wywal akryl i kup biały MM emalia - chyba najlepiej kryjąca (w każdym razie aero) biała na rynku.
lejgo_inc napisał(a):Z tym że spod pędzla mogą faktycznie powodować napady agresji.

jachud3 napisał(a):A jeszcze (wracając do akryli) co sądzicie o Pactrach? Mam ich kilka i (jak na akryle) są świetne...)
Jacek Bzunek napisał(a):lejgo_inc napisał(a):Z tym że spod pędzla mogą faktycznie powodować napady agresji.
Zapchany aerograf powoduje podobne objawy.
Zaprawdę powiadam wam Pactra to g... -to cytat z bardzo starego PWM z 2003, niestety na 100% nie jest pewien autora.
jachud3 napisał(a):Generalnie rzecz biorąc chodzi mi o fakt wszechobecnego parcia na aerograf... Na innym forum także da się zauważyć nieformalny podział na "pro modelarzy" i "tych malujących pędzlem". Takie podkategorie trochę mnie smucą, ponieważ nie widzę powodu oceny pracy pod względem narzędzi użytych do produkcji...
Pozdrawiam!

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości