1-2 wieczory szlifowania i do lakierni.

Arcturus napisał(a): Lufy to RB, te parę złotych naprawdę warto dołożyć.

Aleksander napisał(a):Arcturus napisał(a): Lufy to RB, te parę złotych naprawdę warto dołożyć.
Sprawdź tylko, czy te "krótkie" elementy RB były w Twojej "szesnastce", bo o ile pamiętam, w nich były zamontowane kaemy służące do wstrzeliwania się w cel - otworki powinny być otwarte, a z nich wystawać lufy kaemów.

Aleksander napisał(a):Jako źródło mam jedynie monografie Wojtka Matusiaka, ale ponieważ jestem w pracy, mogę zerknąć dopiero jutro. U siebie w każdym razie (też go właśnie "dłubię") zrobiłem z lufami, choć też zorientowałem się za późno i nie wyszło tak, jakbym chciał - mogłem zrobić z igieł do zastrzyków.

Arcturus napisał(a):Pytanie, czy w czasie wojny na ziemi zakładano jakieś "kapturki"

Arcturus napisał(a):Gotowy do akcji (prawie, bo nie mogę znaleźć odpowiedniego plastiku żeby dorobić światła pozycyjne)

Nie ma sprawy, jakbyś coś jeszcze potrzebował to się nie krępuj.Arcturus napisał(a):Dzięki za fotki
No ja bym się tak na Twoim miejscu nie cieszył...Arcturus napisał(a):dzięki nimi nie muszę (...)
HK1886 napisał(a):
A tak w ogóle to fajnie ten Spit wygląda.
Bardzo lubię siedemnastowieczne malarstwo.

Arcturus napisał(a):Jest duże prawdopodobieństwo, że teraz wygląda lepiej niż będzie wyglądał na końcu
Arcturus napisał(a):Malowanie pudełkowe - Karol Pniak, dywizjon 308 (choć kalkomanie nie napawają optymizmem)
HK1886 napisał(a):Może jakieś Kagero albocoś? Te kalki to zło.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości