Arturku dzięki za ciepłe słowa

, masz rację, modelarz potrafi, ja muszę część swojego majdanu przenieść do domu z jednostki, zapowiada się dłuuuugi grudniowy urlop i aby coś podłubać, muszę mieć to w domu... inna sprawa, że czekają mnie zarwane nocki, bo w dzień miałbym małego pomocnika, który nie koniecznie mimo szczerych chęci by pomagał hehehehe. Co do tych zeszlifowanych wanien, u mnie faktycznie też powoli zaczęły robić się przeźroczyste, dlatego zatrzymałem prace i szukam "złotego środka", próbowałem różnych metod, ale lipa... pozostaje dremelek

.
redrippers napisał(a):ooo rany na cóż ja się porwałem, ale fakt, można sobie w tej podłodze wanny robić teatrzyk cieni.
nie jęcz tylko bierz się za robotę... a tak apropo to coś Ty tam wymodził?? w 1/48 o ile ktoś tam wspominał, wszystko raczej pasowało, przynajmniej tak miało być
redrippers napisał(a):Zmiękczam jednego takiego żeby odstąpił co tam jeszcze ma, obiecał nawet pylony i lantirn z black-box
dostaniesz, nie martw się... powielę je tylko, bo ja chciałbym kiedyś ten zestaw wpasować do mojego B
redrippers napisał(a):Marcinie obiecałeś mi te 1/72 z haski, ale jak chcesz to klej je bo ja teraz goły i wesoły.
nie obiecałem, tylko zaproponowałem, że jak zobaczę, że robisz postępy to Ci je wypuszczę na "promocyjnych" warunkach, ale fakt... zaczynam się zastanawiać nad kontynuacją tych dwóch rozgrzebanych od ponad roku Tomcatów
Także Adi bierz się za robotę, a nie ściemniasz, może w końcu foty byś jakie pokazał?? nie mów tylko, że aparatu nie masz, bo przyjdę do Ciebie (daleko nie mam) z moją maszyną

tylko że wtedy mogą nas później głowy boleć...