Kalki Techmod, blaszki Eduarda z pasami do foteli USAF i USN
Abstrahując od powyższego publikuję dla uzyskania pomocy od znawców tematu dla ustalenia:
- czy TMB miał drugi fotel w przedziale kabinowym jak w zestawie oferowanego TBF wszak kalki mam od TMB-a?;
- na ile zgodne z historią byłoby wykonanie TBF-a w razie odpowiedzi negatywnej na powyższe pytanie z płaskimi oknami strzelca tył dół; wszak zestawowe okna do niczego się nie nadają ?;
- czy drugi pilot - strzelec tył góra TBF-TMB w razie odpowiedzi twierdzącej na pierwsze pytanie miał wyeksponowany zespół przyrządów w ścianie dzielącej go z pilotem, na co wskazują zdjęcia co do jakiejś wersji Avengera, ale nie wiem jakiej?;
- czy ktokolwiek posiada zdjęcia z przedziału tego drugiego pilota strzelca w razie odpowiedzi twierdzącej na wyżej sformułowane bo w necie Sahara?
Zestaw i jego jakość w zakresie detali, po uprzednim usunięciu licznych śladów wypychaczy:

Jedna strona po wklejonych wręgach jak leci, sztukowanie i improwizacja:

Kokpit w trakcie detalowania; szpachla epoxydowa Tamya poduszka i zagłówki; nie wiem jak mogłem wcześniej kombinować z modeliną? Wolant od mustanga Academy Down for double, który skończył w koszu, nigdy nie wyrzucać wszytkiego bo nigdy nie wiadomo co się może przydać