przez Marcin_Matejko » poniedziałek, 15 kwietnia 2019, 19:39
Dziękuje za miłe słowa, to bardzo budujące. Nie tylko te ochy i achy ale też konstruktywna krytyka. Wiem że model nie jest idealny, ma swoje braki i niedoskonałości, ale jest jaki jest. Cieszę się że wzbudza tyle pozytywnych reakcji i rozbudza u Was zainteresowanie takim mało znanym epizodem w historii polskich skrzydeł. Serdecznie dziękuję za ciepłe przyjecie we Wrocławiu i wspaniałe nagrody które otrzymałem, krasnale są wyborne
Per Aspera ad Astra IPMS Polska / IPMS Świdnica / IPMS Air-race / RCtank.pl / RC-trial.pl
RAV, dziękuje za przepiękne zdjęcia Ja takich nie potrafię zrobić W tych zbliżeniach za dużo widać, szczególnie moich potknięć W rzeczywistości ja już gołym okiem tego nie widzę, chyba muszę przejść na skalę 1/24, powinno być łatwiej
Per Aspera ad Astra IPMS Polska / IPMS Świdnica / IPMS Air-race / RCtank.pl / RC-trial.pl
przez Marcin_Matejko » czwartek, 14 listopada 2019, 07:24
Ostatnia pamiątka za pejedenastkę, sreberko na SMW 2019 Ten wyjazd kończy mój sezon modelarski w tym roku i jednocześnie kończy karierę wyjazdową tego modelu. Choć być może jeszcze gdzieś będzie można go zobaczyć, to się jeszcze okaże. Teraz trzeba zrobić jakiegoś nowego ulepa