[G] Focke-Wulf 189 A-1 (G.W.H., 1:48)

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: [G] Focke-Wulf 189 A-1 (G.W.H., 1:48)

Postprzez CzarekB » wtorek, 8 lutego 2022, 10:51

Dokladnie, yntelekt spod budki z piwem, gdzies na Pradze.

Na pytania retoryczne pytajacy nie oczekuje odpowiedzi wiec nie ma to o czym pyskowac, polecam jednak chwile zastanowienia nad tym gdzie i kto byl tu agresorem.

I tyle, chyle czola przed Tytanem Intelektu.
Czarek.
CzarekB

Reklama

Postprzez Michał Janik » piątek, 11 lutego 2022, 01:52

CzarekB napisał(a):Dokladnie, yntelekt spod budki z piwem, gdzies na Pradze.

Na pytania retoryczne pytajacy nie oczekuje odpowiedzi wiec nie ma to o czym pyskowac, polecam jednak chwile zastanowienia nad tym gdzie i kto byl tu agresorem.

I tyle, chyle czola przed Tytanem Intelektu.

Czarek, kiedyś można było w Twoich postach obejrzeć Twoje ciekawe modele, poczytać merytoryczną uwagę lub opinię. Od dłuższego czasu, kiedy widzę Twój awatar, to jeszcze zanim zacznę czytać, to mam wrażenie że nadciąga wielka, czarna chmura, najczęściej z gradobiciem. Ciężkie pretensje wyrażane pogardliwym, zaczepnym językiem. Szkoda. Mimo wszystko mam nadzieję, że to przejdzie...
Pozdrawiam,
Michał

Nie może być wolnej Polski bez wolnej Ukrainy i wolnej Ukrainy bez wolnej Polski.

Ignacy Daszyński, ok. 1918
Michał Janik

Postprzez CzarekB » piątek, 11 lutego 2022, 03:57

Nie chce wiecej tutaj klepac bo nie ma po co zasmiecac postu ale wiesz co, ja to widze jako zwalczanie chamstwa chamstwem. Nikomu na glowe nie wchodze z butami, nie kwestionuje poziomu wyksztalcenia, itp, itd. Napisalem co napisalem do autora postu bo tak to widze i wydaje mi sie ze mam prawo wyrazic moje zdanie na temat stylu podawania informacji. Nie bylo tam ani cienia ataku personalnego.

Natomiast Pan Tytan musial sie wtrynic z jego opinia o mnie, o moim poziomie wyksztalcenia, o moim intelekcie. Mam to znoscic, bo ?

Zdowia zycze.
Czarek.
CzarekB

Postprzez fragles » piątek, 11 lutego 2022, 16:18

CzarekB napisał(a):Nie chce wiecej tutaj klepac bo nie ma po co zasmiecac postu ale wiesz co, ja to widze jako zwalczanie chamstwa chamstwem. Nikomu na glowe nie wchodze z butami, nie kwestionuje poziomu wyksztalcenia, itp, itd. Napisalem co napisalem do autora postu bo tak to widze i wydaje mi sie ze mam prawo wyrazic moje zdanie na temat stylu podawania informacji. Nie bylo tam ani cienia ataku personalnego.

Natomiast Pan Tytan musial sie wtrynic z jego opinia o mnie, o moim poziomie wyksztalcenia, o moim intelekcie. Mam to znoscic, bo ?

Zdowia zycze.

Kolego Czarku, prawie trzy lata temu też deklarowałeś, że nie będziesz już klepać na forum. Co się stało, jaki imperatyw skłonił Cię do zignorowania własnej deklaracji?
Przypomnę tylko - to się tu działo: viewtopic.php?f=14&t=82733&p=1013408#p1013408

CzarekB napisał(a):No dobra, niech bedzie, ze to ja ( my ) jestem ( jestesmy ) tutaj głównym mieszaczem.
Na razie nie dostałem bana ale pewnie to tylko kwestia czasu.
Tak czy inaczej, od dzisiaj daje sobie spokoj z tym wszystkim.
Nadal bede tutaj zagladal, ale raczej już nie pisał, nie na sensu podnosić ciśnienia krwi panom publikantom i tym co wiedza wszystko.
Bawcie się dobrze. ;o)

Obrazek
Franciszek Gleszyński - fra-gles
fragles

Postprzez CzarekB » piątek, 11 lutego 2022, 21:36

Kolego Tytanie Intelektu, o tym czemu cos napisalem wspomnialem juz jakis czas temu w watku o P-51 z Arma, jezeli zadajesz sobie trud wynajdywania tego co pisze to nie ograniczaj sie tylko do tego co Ci pasuje.
Poza tym to proponuje zakonczenie tej publicznej pyskowki, ma to tyle sensu co rozmowa z glownodowodzacym firmy Eduard. Jesli masz cos do mnie to prosze o wyslanie tego jako wiadomosci prywatnej.
Czarek.
CzarekB

Postprzez Thalgonis » piątek, 11 lutego 2022, 23:26

... i tym optymistycznym akcentem proponuję odchromolić się od mojego wąta galeriowego...

PS. swoją drogą, mam jakiegoś „pecha” - już trzeci raz bodajże mój otwarty wątek kończy się wirtualnym mordobiciem... Następnym razem się głęboko zastanowię, czy wogóle coś tu wsadzać ;-)
Pozdrówka
Thalgonis -> https://modelarstwozpudla.pl/

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Thalgonis

1940

Postprzez Jarpen » niedziela, 13 lutego 2022, 10:09

Bardzo ładny samolocik ,ale żółte schodki na kółkach biją wszystko .Są naprawdę super. To element zestawu?
Jarpen

Postprzez Thalgonis » niedziela, 13 lutego 2022, 10:58

Dziękuję :-)
Tak, to element zestawu. Taka popierdułka a 10 części :P
Pozdrówka

Thalgonis

1940

Postprzez Mikolaj75 » niedziela, 13 lutego 2022, 22:16

Ustanie sporu pozwala spokojnie wyrazić aprobatę dla pokazanego modelu. Bardzo mi się podoba :)
Mikolaj75

Animal Planet

Postprzez kojot69 » poniedziałek, 14 lutego 2022, 01:10

Mikolaj75 napisał(a):

Bardzo mi się podoba :)

Model jak model. Może się podobać. Zdanie Czarka też :mrgreen:
kojot69

Postprzez Thalgonis » środa, 16 lutego 2022, 14:12

Mikolaj75 napisał(a):Ustanie sporu pozwala spokojnie wyrazić aprobatę dla pokazanego modelu. Bardzo mi się podoba :)

Dziękuję Mikołaju :)
Pozdrówka

Thalgonis

1940

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli