bardzo przyjemny w składaniu wypust Revella. Bardzo bym sobie życzył, żeby pojawił się jeszcze Ju-188. Do budowy wykorzystałem blaszki Eduard Big Ed. Oznaczenia i schemat malowania Techmod przedstawiają maszynę stacjonującą na Sycylii.

Aleksander napisał(a):Fajny - wygląda na bardzo zaniedbanego (niesamowite brudzenie ), ale prezentuje się świetnie, tylko wyświetlanie obrazków troszkę utrudnia odbiór.
Jarpen napisał(a):Modelik bardzo fajny . Podoba się . Szkoda tylko że malowanko raczej SF. Swego czasu szukałem potwierdzenia tego schematu intensywnie ale nie znalazłem nawet podobnego z tej jednostki. pozdro.
Mr Orange napisał(a):O, to mamy te same doświadczenia. Też usiłowałem bezskutecznie znaleźć jakiekolwiek zdjęcie. Nawet swego czasu założyłem tu wątek. O ile taka kombinacja kolorów (RLM 70/71/79) jest oczywiście spotykana, o tyle kształt piaskowych plam to rzeczywiście raczej SF. Z braku innych źródeł dostosowałem się do instrukcji Techmodu.
Dzięki za opinię.
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości