Niestety nie udało mi się wyrobić w terminie konkursu, zabrakło kilku wieczorów. Jako że był już praktycznie na wykończeniu, to z lekkim poślizgiem ale wrzucam. Prosto z pudła, oprócz kilku drucików i profili polistyrenowych w okolicach silnika którego strasznie mi było szkoda chować. Musze przyznać że model od IBG jest naprawdę fajnie zdetalowany, ale troszeczkę mi brakuje tej frajdy z budowy jak u Army, jeżeli projektanci pozmieniają kilka rzeczy w projekcie konstrukcji i montażu modelu jestem pewien że modele od IBG beda częściej pojawiały się w przestrzeni internetowej niż obecnie.
Wyszło znakomicie! A do tego nietuzinkowa koncepcja malarska. Gratulacje. Szkoda, że nie zdążyłeś w konkursie. Z drugiej strony pośpiech wrogiem jakości ...
Fota z Hataką rozwala normalnie. Dopiero to zdjęcie pokazuje "potęgę" tego modelu...w pełni Gratuluję!Świetnie się prezentuje ta miniatura. Podoba mi się jak wybrnąłeś z tych nitów, niby są ale nie rzucają się bardzo w oczy, tak w sam raz. No i całe malowanie...Miód, cud, paluszki lizać
A ja napiszę tylko, że mi się podoba Jak będzie "święto farby i kleju" to wpadnę nasycić oczy widokiem tego modelu i zjeść ciastko podlane miodem płynącym z komentarzy
Świetnie pomalowany i zdetalowany. Bardziej harmonijnie prezentuje się na zdjęciach z jasnym tłem. Rzuca się w oczy niespotykana lokalizacja słupka anteny.