Vickers Vernon III (Ambulance) 1:72

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: Vickers Vernon III (Ambulance) 1:72

Postprzez piotr dmitruk » wtorek, 5 lipca 2011, 06:36

spiton napisał(a):Ja się bardzo cieszę, że kolega RH robi galerie jak Pan Bóg przykazał, a nie tak jak na przykład nasz świetny zielony mod Piotr Dmitruk, który :
Nazywa swoje galerie w sposób, który uniemożliwia odnalezienie danego samolotu i wrzuca wszystko do różnych zbiorczych worków.
...
Ostatnio mój kolega chciał znaleźć Twojego Kalinina (bo mu o nim opowiadałem) , ale się biedak nie domyślił, że trzeba go szukać pod hasłem Zar-ptica...

Jeśli będę robił modele, z których będę w miarę zadowolony, obsadzę je i nazwę jak Pan Bóg przykazał. Moje prastare ulepki, zakurzone, poobłamywane, nie przystają jednak do współczesnych modeli i mogłyby sprawić wrażenie, że jest to mój obecny poziom ;o)
Sądziłem, że łatwiej jest skojarzyć Żar-ptaka, niż zapamiętać nazwisko Kalinina.
Zresztą, to chyba nie tylko moja przypadłość, vide tytuły :"Pustynia błędowska", "Wilk", Utopiony gigant",
Pozdrawiam
Piotrek
MOJE PORTFOLIO ARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
piotr dmitruk

Mistrz Osobliwości

Reklama

Postprzez RH » wtorek, 5 lipca 2011, 07:11

Nie są takie złe i z czystym sumieniem można je wystawić w galerii ,chociażby z tego powodu że niektóre konstrukcje są naprawdę ciekawe i to sie liczy a nie że są nie tak jak potrzeba zrobione . Czasami (bez obrazy) w galerii są wystawiane modele które nie powinny sie tam znaleźć i dalekie od tego co prezentuje tymi starymi modelami Piotr
RH

Postprzez crustian » wtorek, 5 lipca 2011, 09:36

RH powiedz Jackowi vel"dziadkowi", że jak ma jeszcze jakie inne to niech daje. Ambulans elegancki.
Nigdy nie kłóć się z głupim, bo postronni nie zauważą różnicy.
Obrazek Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy Redukcyjnych
crustian

Postprzez RH » wtorek, 5 lipca 2011, 09:42

crustian napisał(a):RH powiedz Jackowi vel"dziadkowi", że jak ma jeszcze jakie inne to niech daje. Ambulans elegancki.

Przed chwilą wstawiłem ,a w poczekalni jeszcze pare sztuk sie czai ;o)
RH

Postprzez Murek » wtorek, 5 lipca 2011, 20:03

Piękna robota :D
Murek

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli