Mi sie najbardziej podoba Lwowski.
Zgadzam się z przedmówcą. Spit wygląda bardzo fajnie w typowym Polskim międzywojennym malowaniu.
Mi sie najbardziej podoba Lwowski.
GrzeM napisał(a):Z ciekawości, a nie z czepialstwa pytanie: czy słusznie pomalowałeś wnęki podwozia na zielono? Nie powinny być w kolorze spodu?
GUDMUNDUR napisał(a):Stopniujesz napięcie. Co tam jeszcze masz schowane ?
Hal Bregg napisał(a):Bardzo się podobają. Po prostu spitmania!. To jeszcze poproszę spitfire'a UTI....

donalyah00 napisał(a):nieźle! chodzi mi jeszcze po głowie powojenny Grek w NMF i już będę ustatysfakcjonowany w pełni.
Bardzo fajną ma sylwetkę ten późny spit, pięciołopatowe śmigło i powiększony ogon robią swoje. Wprawdzie ten a'la drugowojenny kamuflaż opatrzył się już trochę ale nie jest źle. Czy przypadkiem RAF nie stosował już wtedy błyszczących farb? Jak przejrzeć fotki Swiftów i Hunterów z tego okresu to wszędzie widać połysk.
Masz może jakąś zbiorową fotkę swojej kolekcji samolotów na s?
spiton napisał(a):...jednokolorowe kamo fajnie podkreśla piękną sylwetkę spita.
Klugi napisał(a):Spit wygląda bardzo fajnie w typowym Polskim międzywojennym malowaniu.

Różnie to przedstawiają, ale we wczesnych wydało mi się to jak najbardziej możliwe.
skusz napisał(a):
UTI dopiero od niedawna jest w sprzedaży, potrzebuję trochę czasu, a TR.9 może być?
greatgonzo napisał(a):Różnie to przedstawiają, ale we wczesnych wydało mi się to jak najbardziej możliwe.
Kto?![]()
Na sto procent to nikt nie wie jakie były te wnęki, ale akurat grey green to wiadomo, że odpada.
macias13_84 napisał(a):skusz napisał(a):
UTI dopiero od niedawna jest w sprzedaży, potrzebuję trochę czasu, a TR.9 może być?
http://www.scalemates.com/products/prod ... ?id=195926![]()
Fajne malowanie, unikat z kraju pachnącej/pachnącym whiski![]()
Wersję pływakową też masz?

macias13_84 napisał(a):UTI dopiero od niedawna jest w sprzedaży, potrzebuję trochę czasu, a TR.9 może być?
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości