Su-33 x 2 Kinetic 1:48

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Su-33 x 2 Kinetic 1:48

Postprzez KRL » niedziela, 26 lutego 2017, 19:07

Miejsca na moich półkach coraz mniej więc, tym chętniej sięgam po modele w skali 1:48.

Dodatkowo jest to model samolotu wyjątkowej urody o ile w ogóle można powiedzieć że samolot bojowy może być urodziwy.
Modele pochodzą od Kinetica, są bardzo dobrej jakości spokojnie po ten model moga sięgać osoby bez dużej praktyki modelarskiej.
Części spasowane są bardzo dobrze i nie ma większych problemów, modele pochodzą prosto z pudła bez żadnych dodatków.
Oba modele starałem się wykonać tak by nie miały zbyt monych śladów użytkowania.

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

ObrazekObrazekObrazek

Dla odmiany numer dwa na ciemnym tle:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na warsztacie
wietrzenie
KRL

Reklama

Re: Su-33 x 2 Kinetic 1:48

Postprzez dzejo » niedziela, 26 lutego 2017, 20:59

Podoba sie :mrgreen:
Bardzo ładnie mu w tych kolorkach. dodatkowo cieniowanie w moim guscie.
Do kompletu poproszę jeszcze fotkę spodu ;o)

...a zapodasz nam kiedy galerie Migusia Kosciuszkowskiego którego umieściłeś w swoim portfolio ?
pozdrawiam
Andrzej
dzejo

Postprzez KRL » niedziela, 26 lutego 2017, 21:09

dzejo napisał(a):...a zapodasz nam kiedy galerie Migusia Kosciuszkowskiego którego umieściłeś w swoim portfolio ?

Zrobiłem tylko kilka fotek MiG'a i jak to zwykle moje zdjęcia nie są najlepszej jakości i nie oddają do końca modelu tak jak bym chciał, więc nie ma sensu meczyć forumowiczów takimi fotkami.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na warsztacie
wietrzenie
KRL

Postprzez xspace » poniedziałek, 27 lutego 2017, 00:06

Uwielbiam czerwone gwiazdy na niebieskim tle ;). Bardzo mi się podobają Twoje Su-33, gratulacje.
xspace

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli