Darth_hobbit napisał(a):Może nie wolno już tego ogłaszać, ale mój głos autor ma.

marco2607 napisał(a):... Najprostrze malowanie 262 i totalnie zwalone, autor nawet nie pofatygował się wpisać w gogle aby zobaczyć jak wyglądalo to malowanie. Kolejna wizja fank-clubu.
ROBERT napisał(a):jak widac nie tylko na japonskich samolotach znasz sie doskonale ,szkoda że ta wiedza nie idzie w parze z umiejętnosciami modelarskimi ,juz Ci któryś z moich kolegów radził zostaw te mądre książki i po modeluj trochę może kiedys sie czegoś nauczysz

marco2607 napisał(a):Ciężko to przełknąć że ludzie się znają, gdy u was w głowie muzgojad i to głodujący.
marco2607 napisał(a):Co do modelowania to w swiom życiu zrobiłem więcej i lepiej zrobionych modeli
marco2607 napisał(a):cała wasza zgraja
marco2607 napisał(a):to dramat
marco2607 napisał(a): Co do modelowania to w swiom życiu zrobiłem więcej i lepiej zrobionych modeli niż cała wasza zgraja tu pokazała(a może nawet skleiła).

HK1886 napisał(a):Przede wszystkim uspokój się i schowaj swoje nerwy do kieszeni, bo jesteś między ludźmi, a nie w oborze (nawet jeśli to forum)
Tomasz Porosiło napisał(a):To już jest żałosne. Jak nie marmurki to schemat malowania zły. Koledzy to też powód do hejtu.
jesteś spięty i najnormalniej marudny
Daniel iceman Gronowski napisał(a):A w konkursie nawet jednego kasztana nie skończyłeś, oj nieładnie Mareczku!

Daniel iceman Gronowski napisał(a):A w konkursie nawet jednego kasztana nie skończyłeś, oj nieładnie Mareczku!

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości