wojtek_fajga napisał(a):Popraw proszę obrazki, bo sa wstawione niezgodnie z regulaminem.
Dla ułatwienia poprawiłem dwa początkowe.

wojtek_fajga napisał(a):Wyedytuj swojego pierwszego posta w tym wątku, zobacz jak wyglądają dwa pierwsze linki do obrazków i porównaj ze swoimi. Usunąłem po prostu część kodu pozostawiając tylko fragment w znacznikach IMG.
Jak zaczynałem budowę nie miałem jeszcze aparatu. Dziękuję za aprobatę. Pozdrawiam!bartek piękoś napisał(a):Bardzo ładny! Szkoda, że nie było na forum relacji z warsztatu
Ostach napisał(a):Bardzo fajny model. Aż mi się zachciało takiego! Możesz napisać jak się Italerka spisała? Jak ze spasowaniem itd? No i wrzuć jakieś fotki detali
Co do fotek to jak w poprzedniej odpowiedzi.shivadog napisał(a):Bardzo ładny, widzę sporo fajnie dorobionych detali,
przydałyby się trochę lepsze fotki, żeby je docenić.
Użyłem farb "Model Master" kolory podane w instrukcji,ponieważ samolot stacjonował w Libii,postanowiłem nieco je rozjaśnić żeby wyglądał na lekko wypłowiały.Nie znalazłem co prawda zdjęcia tej konkretnej maszyny,ale pomyślałem że,afrykańskie słońce musiało zrobić swoje. Rzeczywiście plamy malowałem na kolor zielony(chociaż teraz malowałbym w odwrotnej kolejności) . Dziękuję za opinięshivadog napisał(a):Jestem ciekaw jakich farb używałeś, na jakiej podstawie dobierałeś kolory i metody nakładania plam.
Czy dobrze mi się wydaje, że najpierw malowałeś cały na zielono?
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości