Timi napisał(a):Dla mnie określenie modelu redukcyjnego dawno w tym modelu zostało przekroczone, to coś więcej, to cud!
Ja proponuje żeby ten model bez głosowania został modele wiosny, najlepiej przez następne 3 edycje.
Co pan na to panie adminie?
Kuba Plewka napisał(a):tego Hartmana? Jędrzeja Hartmana? Słynnego Powietrznego Zbója, który Niemcom podkradał Messerschmitty i po wyklepaniu sprzedawał Rosjanom na аллегро.ком?
Jędrzej wyrywał kowalskimi obcęgami swastyki z tych Messerschmittów i w ich miejsce wstawiał obrazki o nieprzyzwoitej treści.
Jedrzej, to był as! ;-))))))))

Timi napisał(a):Dla mnie określenie modelu redukcyjnego dawno w tym modelu zostało przekroczone, to coś więcej, to cud!

Kuba Plewka napisał(a): Koleżanka ma, pięknie ryczy.
fragles napisał(a):Timi napisał(a):Dla mnie określenie modelu redukcyjnego dawno w tym modelu zostało przekroczone, to coś więcej, to cud!
Szkoda, że nie było warsztatu.
Co do sfotografowania efektu obracających się kół,
Kuba Plewka napisał(a):Ryk silnika każdy dorobi sobie sam, ja będę podkładał diesla HDi. Koleżanka ma, pięknie ryczy.
Grzegorz2107 napisał(a):To, że nie było warsztatu to nie znaczy, że model nie jest mojego autorstwa. Wypraszam sobie nawet najmniejsze takie insynuacje.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości