P-51D-15-NA, Tamiya, 1:48

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: P-51D-15-NA, Tamiya, 1:48

Postprzez spiton » czwartek, 31 marca 2011, 22:13

Najbardziej przeszkadza mi ustawienie Mustanga na "kartoflisku".
A foty coraz ciekawsze. żeby na tym czarno-białym Twój Mustang wyglądał jak ten na zdjęciu z epoki, musisz ustawić mniejsza ogniskową obiektywu.
Ostatnio edytowano piątek, 1 kwietnia 2011, 08:36 przez spiton, łącznie edytowano 1 raz
spiton

Reklama

Re: P-51D-15-NA, Tamiya, 1:48

Postprzez michalp78 » piątek, 1 kwietnia 2011, 07:54

spiton napisał(a):Najbardziej przeszkadza mi ustawienie Mustanga na "kartofkisku".

No cóż, fakt, że tło nie wygląda zbyt wiarygodnie, ale tylko tyle udało mi się wykombinować zanim słońce zaszło. Pokrywkę pudełka, które służyło do transportu posypałem garścią piachu z drogi, ustawiłem na kupie podkładów z torów tramwajowych, które w przyszłości mają coś utwardzać i pstrykałem.
Obrazek
A bywam w tym plenerze głównie w celu dokończenia dioramy życia (1:1)Obrazek, a nie dla fotografowania modelu. Obiecuję jednak, że w przyszłości opracuję jakąś lepszą podstawkę żeby w pełni wykorzystać widok za oknem.
Pozdrawiam. Michał
michalp78

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli