radoslaw6363 napisał(a):CHYBA MAM Déjà vu![]()
Déjà vu (IPA [deʒa ˈvy] fr. już widziane) – odczucie, że przeżywana obecnie sytuacja wydarzyła się już kiedyś, w jakiejś nieokreślonej przeszłości, połączone z pewnością, że to niemożliwe.![]()
Częstość występowania
Déjà vu występuje z równą częstotliwością w różnych populacjach. W różnych badaniach uzyskano jednak wyniki niejednoznaczne. W zdecydowanej większości przypadków jest zjawiskiem występującym u zdrowych osób.
Istotną rolę odgrywa tu kwantowa teoria równoległych światów i snów jako wydarzeń tam zachodzących dla innych wcieleń człowieka.
Z déjà vu spotykamy się w starożytności. Wiązano wówczas ten fenomen z metempsychozą, czyli wędrówką dusz. Pogląd ten wyznawali pitagorejczycy oraz orficy. Pitagorasa krytykuje Augustyn Aureliusz twierdząc, że UWAGA![]()
przyczyniają się do tego zjawiska złe i kłamliwe duchy
Niby inteligentne, niby wyszukane, ale niestety to nie było śmieszne
PawelG. napisał(a):Jak pomalowałeś oponki na kołach bo wyglądają extra...
Doceniam dobry sarkazm. Krótkie celne. Podobał mi sie, wyczuwam inteligencje.
karolkonw napisał(a):świetny model
No ! panowie, to jest inteligentny gość. To jest sarkazm ujęty w dwa niepozorne wyrazy. Brawo ! karolkonw masz poczucie humoru !!
radoslaw6363 napisał(a):PawelG. napisał(a):Jak pomalowałeś oponki na kołach bo wyglądają extra...
Potwierdzam i mnie się podobają, moje są beznadziejneczarne
Te wyglądają autentycznie
Tu mamy przykład próby podpięcia się pod dowcip kolegi. Fajnie ze zauwazyłes, ze lepiej na twoim miejscu kopiowac dobry schemat, niż silić się na oryginalność. Niemniej jest to tylko odgrzany kotlet.
Daniel iceman Gronowski napisał(a):Okopcenia są genialne! Wyglądają jak prawdziwa sadza pieczołowicie zbierana nad zapaloną świeczką. Seba powiedz, że to sadza!
Daniel, maluj samoloty. Robisz to naprawdę świetne, ale żartowanie to nie jest twoja dziedzina. Nie skomentuje pozostałych twoich mizernych prób wywołania uśmiechu. No nie są dobre...Nie są śmieszne .Nie da się odgrzać tego samego kotleta dziesięć razy z rzędu. To znaczy da się, ale to nie jest zabawne.
Jacek Bzunek napisał(a):BSnieP ale detal ma moment!
tego nie rozumiem. Może jest śmieszne, może nie. Jak ktoś to rozumie to bardzo proszę o wytłumaczenie.
Kuba P. napisał(a):Dla mnie super.
Ten detal, ten mal, ten szachownic!
Sik po całości po nogu!
Oceńcie sami. Czy taki żarcik może paść z ust kogoś z poczuciem humoru ? Kogoś inteligentnego ? Banał, popłuczyny rozwodnione mazią, po karolukonw.
Flyzloty napisał(a):Daniel iceman Gronowski napisał(a):Kurcze napatrzeć się nie mogę! Seba, zdjęcia w namiocie? Jak tak, to jaki rozmiar?
Z bezcieniowych ten jest podobno całkiem dobry
flayzloty, znalazłeś widzę wspólny poziom z Danielem. Panowie, fajne robicie modele, ale w dziedzinie wymyślania żartów, raczej publicznie się nie produkujcie. uwierzcie wujkowi Sebastianowi na słowo.
Darek Trzeciak napisał(a):Świetna imitacja pokrycia sklejkowego.
A na zbiorce szczepu druch Boruch mawiał, że w namiocie bezcieniowym pocOM sie jajaZatem nie warto
Napisałem, ze nie da się 10X odgrzać kotleta....A jednak są tacy, którzy uważają, że taki kotlet przyniesie im prestiż i sławę komika....