[G] MiG-23MLD Flogger-K - Trumpeter 1:32

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: [G] MiG-23MLD Flogger-K - Trumpeter 1:32

Postprzez Jurek Greinert » poniedziałek, 11 stycznia 2016, 10:11

Witam, model super, malowanie i łetering genialny, zabawa z magnesami to też nowatorski i ciekawy pomysł, ale,,,,,dlaczego on stoi tak wysoko na głównym podwoziu i do tego z otwartą płetwą pod kadłubem?
Pozdrawiam Jurek

GALERIA
Warsztat : Fokker D-XXI
Jurek Greinert

Reklama

Postprzez Przemek Przybulewski » poniedziałek, 11 stycznia 2016, 11:44

Jurek Greinert napisał(a):Witam, model super, malowanie i łetering genialny, zabawa z magnesami to też nowatorski i ciekawy pomysł, ale,,,,,dlaczego on stoi tak wysoko na głównym podwoziu i do tego z otwartą płetwą pod kadłubem?
Dziękiuję bardzo. Jesteś pierwszy który to zauważył. Niestety metalowe golenie dołączone do zestawu są niby dobre, ale przykleiłem części z zestawu Airesa jako teleskopu i wyszło że samolot stoi zbyt prosto. Niestety nie miałem już później odwagi tego zmieniać i zostało tak, że zamiast przysiadać na tyłku to stoi wyprężony. :-/
Przemek Przybulewski

Postprzez Jurek Greinert » poniedziałek, 11 stycznia 2016, 13:00

Przemek Przybulewski napisał(a):
Jurek Greinert napisał(a):Witam, model super, malowanie i łetering genialny, zabawa z magnesami to też nowatorski i ciekawy pomysł, ale,,,,,dlaczego on stoi tak wysoko na głównym podwoziu i do tego z otwartą płetwą pod kadłubem?
Dziękiuję bardzo. Jesteś pierwszy który to zauważył. Niestety metalowe golenie dołączone do zestawu są niby dobre, ale przykleiłem części z zestawu Airesa jako teleskopu i wyszło że samolot stoi zbyt prosto. Niestety nie miałem już później odwagi tego zmieniać i zostało tak, że zamiast przysiadać na tyłku to stoi wyprężony. :-/

W wersji pomnikowej wszystko jest ok, stoi skośnie i to się gubi, można przyjąć że jest bez silnika, uzbrojenia itd i wtedy one wstawały. Tak notabene jestem ciekaw czy ta płetwa była sterowana osobno czy dla bezpieczeństwa spięta z wypuszczaniem podwozia.
Nie zmienia to faktu że model wygląda genialnie.
Pozdrawiam Jurek

GALERIA
Warsztat : Fokker D-XXI
Jurek Greinert

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli