Dziękiuję bardzo. Jesteś pierwszy który to zauważył. Niestety metalowe golenie dołączone do zestawu są niby dobre, ale przykleiłem części z zestawu Airesa jako teleskopu i wyszło że samolot stoi zbyt prosto. Niestety nie miałem już później odwagi tego zmieniać i zostało tak, że zamiast przysiadać na tyłku to stoi wyprężony.Jurek Greinert napisał(a):Witam, model super, malowanie i łetering genialny, zabawa z magnesami to też nowatorski i ciekawy pomysł, ale,,,,,dlaczego on stoi tak wysoko na głównym podwoziu i do tego z otwartą płetwą pod kadłubem?
Przemek Przybulewski napisał(a):Dziękiuję bardzo. Jesteś pierwszy który to zauważył. Niestety metalowe golenie dołączone do zestawu są niby dobre, ale przykleiłem części z zestawu Airesa jako teleskopu i wyszło że samolot stoi zbyt prosto. Niestety nie miałem już później odwagi tego zmieniać i zostało tak, że zamiast przysiadać na tyłku to stoi wyprężony.Jurek Greinert napisał(a):Witam, model super, malowanie i łetering genialny, zabawa z magnesami to też nowatorski i ciekawy pomysł, ale,,,,,dlaczego on stoi tak wysoko na głównym podwoziu i do tego z otwartą płetwą pod kadłubem?
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości