Kendzior napisał(a):Świetny!
Łączenia blach... no, jakbym widział łączenia na zakładkę.
Nie przypominam sobie lepszego modelu Łosia.
Czapki z głów.
Pozdrawiam
Hubert
jaros napisał(a):Zdecydowanie najlepszy P-37 Łoś, jakiego w życiu widziałem! Bardzo podoba mi się delikatne nitowanie,, b. dobre są chłodnice. Ale zdecydowanie asem atutowym jest oszklenie przedniej części kadłuba. To chyba jeden z najtrudniejszych, a zarazem najbardziej efektownych, detali tego samolotu.
Jedyną rzeczą do której miałbym uwagę, to chyba użycie nitki na przewody antenowe. Widoczny splot wygląda trochę nienaturalnie. Żyłka byłaby moim zdaniem lepsza.
Czekam na kolejne modele!
Yellowwing napisał(a):MrColor's Surfacer 500 rozcieńczony MrColor- rozpuszczalnikiem.
Pozdrawiam Bernhard

Kendzior napisał(a):Yellowwing napisał(a):MrColor's Surfacer 500 rozcieńczony MrColor- rozpuszczalnikiem.
Pozdrawiam Bernhard
Dzięki ze tą receptę, czegoś takiego właśnie poszukiwałem z myślą o moim Reggiane.
Wyszło Ci to zawodowo.
Pozdrawiam
Hubert
Yellowwing napisał(a):Popatrz może tu. Ta zabawa zaczyna się od zdjęcia 101.

GrzeM napisał(a):Bardzo fajny. Może troszkę za czysty, przydałyby się lekkie okopcenia z wydechów i przebarwienia na kolektorach spalin od przegrzania (jeszcze można zrobić!).
No i kabina pilota troszkę nie taka, jak w oryginale.
Ale ogólnie - znakomity!!! Nitowanie, otwarte klapy, odcięte powierzchnie sterowe! Super!
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Chłodnice Partowskie zrobione po zegarmistrzowsku- wielki pokłon. To samo za odtworzenie zamkniętych komór bombowych bo w tym modelu to masakra. Pięknie ponitowany. Faktycznie najlepszy Łoś na forum. Wyobrażałem sobie tylko, że były w ciemniejszym odcieniu.
Yellowwing napisał(a):Witaj GrzeM (chyba Grzegorz?).
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości