Su-27 Flanker B 1:48 Academy + eduard + żywice

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: Su-27 Flanker B 1:48 Academy + eduard + żywice

Postprzez Adam Obrębski » czwartek, 8 października 2009, 12:33

Że tak się wtrące... Absolutnie genialny model mojego ulubionego współczesnego myśliwca :!:
Pozdrawiam,
Adam
Obrazek
Adam Obrębski

Reklama

Postprzez BRh_positive » poniedziałek, 12 października 2009, 19:42

Generalnnie model prezetuje sie ladnie (jako calosc), nie ustrzegles sie jeszcze kilku bledow pomijajac juz wymienione. Jak dla mnie dziwnie zaokraglone sa (oba) stateczniki poziome, na lewym stateczniku pionowym pod wygieta antena RSBN chyba brak jednego elementu (swiatlo pozycyjne), wloty dodatkowe (ta zaluzja od spodu) przy wylaczaony sliniku jest zamknieta. Wiem, ze z otwarta model wyglada efektowniej niemniej jednak jest to bledem. Reszte dopelnia skrzywiony silownik hamulca aerodynamicznego. Ale coz, ten bledow nie robi co nic nie robi. Nastepny model (zdradzisz jaki?) napewno bedzie lepszy.
BRh_positive

Postprzez Kuba Galicki » wtorek, 13 października 2009, 12:37

Adam, dzięki :P

BRh - Sateczinki faktycznie lekko zaokrąglone, ale to wina obróbki. Antena nie jest krzywa, wydaje Ci się. Te wloty zostawię tak jak są, po prostu takie mi się podobają ;o) Siłownik hamulca poprawiony ( patrz nowe foty ). Następny będzie mig-29 w digital camo. Mam już zaprojektowane maski, teraz tylko wyciąć na ploterze. Ale najpierw skończę Łosia, Karasia i Stratotankera :D
Obrazek
Kuba Galicki

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli