Jurek Greinert napisał(a):Nie no proszę Cię, jakbym zobaczył te zdjęcia rozrzucone po necie to potraktowałbym jako dwa modele w tych samych kalkach
Niezbyt udanymi fotami spodu sprowadzasz mój model do jakiegoś fejka i produktu fotoszopa. Nie jestem grafikiem komputerowym - cycków nie powiększam, twarzy nie poprawiam. Teraz foty w świetle dziennym, bez obróbki i znowu jest inaczej. Możemy tak to ciągnąć w nieskończoność. Ja zostaję przy swoim. Jak nic z fotami nie zrobię to mniej widać mojej pracy a efekt i tak zostanie przemielony przez niedokładny aparat, potem obróbkę a na końcu przez monitor na którym zdjęcia są wyświetlane.

45Tomi napisał(a):Mega merytoryczna odpowiedź. A prawda jest taka, że rzeczywiście ten sam model na zdjęciach mniej podkręconych wygląda dużo lepiej (nie w tym jednak rzecz - przede wszystkim całkiem inaczej) niż na zdjęciach bardziej podkręconych.
Szanuję opinię ale że całkiem inaczej to się nie zgodzę.
tomek_chacewicz napisał(a):Rewelacyjny dzbanek! Bardzo fajna góra jak i spód.
Jakie masz ustawienia aparatu? Może tutaj jest problem bo ciemne zdjęcia przy 5 żarówkach to dziwne...
Dziękuję. Już kombinowałem. Gubi się jakoś i łapie ciemne pasy z lampek (efekt chyba ich migotania, którego ludzkie oko nie dostrzega a sprzęt łapie). Czas może na zmianę cykadła.