IŁ-28 Spółdzielnia Pracy Estetyka 1:350? VINTAGE

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: IŁ-28 Spółdzielnia Pracy Estetyka 1:350? VINTAGE

Postprzez Artek82 » piątek, 6 stycznia 2012, 18:05

JGucwa napisał(a):Się robi, ale niestety są przestoje :cry: . W pracy ostatnio dużo siędzę (nawet w weekendy), bo są kontrole :evil: :evil: :evil: . Jednakże Hellcat będzie pierwszym moim zaprezentowanym w tym roku modelem :mrgreen: .

O i tu jest już argument, że nie jest to modelik na 5 minut :lol: No z tą pracą to ostatnio też w d...ę dostałem i do marca lekko mieć nie będę, ale cóż ważne że robota jest ;o) Czekam z niecierpliwością :)

Grzegorz2107 napisał(a):Odetnij mu dziób i doklej szklarnię. Wloty i wyloty z silników. Zaszpachluj szpary i popraw obrys statecznika pionowego. Dwie lufy na ogonie i srebrne malowanie. Szachownice w przepisowych miejscach. Będzie modelik.

Właśnie z tylną szklarnią będzie łatwiej niż z przednią ale dam radę :) Reszta tak jak mówisz.
Pozdrawiam Artur.
Artek82

Reklama

Postprzez Leszek Szopieray » sobota, 7 stycznia 2012, 14:23

Dla kolegów z nurtu vintage, zobaczcie co można zrobić z jaka-1 z ZTS-u:
http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=30399
Leszek Szopieray

Postprzez Sergiusz » niedziela, 12 sierpnia 2012, 01:39

Artek82 napisał(a):Wybaczcie te sygnaturki na fotkach :oops: , ale ostatnio zdjęcia mojej Wilgi SP-AGV z naszego forum, zostały bezprawnie wykorzystane w aukcji na popularnym serwisie aukcyjnym :roll: Facet wystawiał Wilgę Vacu i dołożył sobie moje dwie fotki. Uruchomiłem procedurę naruszenia zasad, a pani z serwisu mi powiedziała że za bardzo nic zrobić nie mogą bo zdjęcia nie są podpisane :? Poradziła więc mi, żebym sygnaturki wstawiał na przyszłość, bo to zawsze jakieś zabezpieczenie :mrgreen:, ale szczerze mówiąc co za problem przyciąć fotkę, żeby sygnaturki się pozbyć :?
Dziękuję za uwagę :)

Iść do notariusza aby poświadczył na wydruku, że to Twoje zdjęcia i do sądu się udać. Nie musisz podpisywać swoich zdjęć publikując je w sieci.
Sergiusz

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli