Porzucony Antek[Konkurs Wakacyjny 18-]

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Porzucony Antek[Konkurs Wakacyjny 18-]

Postprzez mnak24 » poniedziałek, 20 sierpnia 2012, 20:28

Link do galeri w dziale konkursowym.
http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=304&t=22585

Wypadek podczas malowania skończył jako wrak.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano wtorek, 21 sierpnia 2012, 08:27 przez mnak24, łącznie edytowano 1 raz
"Ja mogę powiedzieć coś na ten temat, że po prostu, że ja na ten temat nic za bardzo nie mogę powiedzieć"

KW-1 zimowy|Tarpon mk. 1|Panther ausf. A|Schwimmwagen|Ju-87 G1|F4F-4 Wildcat|
MiG-21 "Latający ołówek"
mnak24

Reklama

Re: Porzucony Antek[Konkurs Wakacyjny 18-]

Postprzez xmald » wtorek, 21 sierpnia 2012, 11:20

Chyba za szybko się poddałeś z tym antkiem. A zrobienie z modelu czegoś co będzie rzeczywiście wyglądało jako przekonywujący wrak jest w moim mniemaniu często trudniejsze niż perfekcyjne wykonanie tegoż modelu. Twój wrak zupełnie mnie nie przekonuje, jest po prostu niechlujny a o podstawce nie wypowiem się wcale. Ponadto twój antek musiałby być kryty czymś co koroduje a ani płótno, ani aluminium nie rdzewieją, chyba że te brązowe place to ma być błoto. Wybacz kolego moją krytykę ale popróbuj najpierw czysto posklejać modele, popracuj nad warsztatem i daj sobie na nie więcej czasu.Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz tylko zabierzesz się za następny model, bo pokazałeś przy okazji Stukasa o ile dobrze pamiętam, że potrafisz już je całkiem nieźle robić.
xmald

100-lecie Niepodległości

Re: Porzucony Antek[Konkurs Wakacyjny 18-]

Postprzez young » wtorek, 21 sierpnia 2012, 11:37

Rdzewiejące płótno? :-o
young

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli