Oto kolejny nowo ukończony model. Nikomu chyba nie muszę przedstawiać tego zestawu. Wiele osób go ma w swojej kolekcji lub na warsztacie, tylko odziwo jakoś galerii nie widać. W modelu użyłem dodatkowo maski Montex-u, blachę Parta oraz kalki Rotor-decals. Przedział silnikowy, silnik, oraz tunel doprowadzający powietrze został wykonany od podstaw. Jakość zestawu wtryskowego naprawdę jest imponująca, mam nadzieje, że producent zachwyci nas niebawem kolejnym tak pięknym zestawem. O ile wtrysk był wyśmienity, to już maski wymagały odrobinę ingerencji, choć były moim zdaniem nieocenioną pomocą przy budowie tego modelu. A jeśli chodzi o Parta to zastrzeżenia mam co do wielkości siatek. Są stanowczo za małe. Kalki Rotor-Decals są nalewno dużo lepsze od zestawowych, ale trzeba uważać. Są bardzo delikatne i mają sporo filmu. Lepiej je obcinać. Dzięki temu unikniemy nieprzyjemności.
Ogólnie model oceniam z wszystkimi dodatkami na 5. Wszystkim mogę polecić ten model w ciemno. Dla mnie budowa Puszczyka była samą przyjemnością.

Przepraszam za jakość zdjęć ale nadal się uczę tego fachu.
Mam nadzieję że model się podoba , ale za wszelkie sugestie z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Robert
IPMS Polska/Silesia