barszczo napisał(a):Jakie to farby, nie za ciemny ten brąz?
Jurek Greinert napisał(a):Kolejny Wietnamczyk na czeski festiwal.

malinowski napisał(a):Jeszcze jedno nie uzasadnione przyczepianie się do ludzi i będzie ban
żurawinowski napisał(a):"Jurus nie przejmuj sie jakimis pijusami od kaczki, oni tylko swoich chwala."

Arkady72 napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Kolejny Wietnamczyk na czeski festiwal.
Aż tak mocno dotknął Cię mój krotochwilny komentarz? Mam nadzieję że nie... Gdybyś nie darł łacha w swoich komentarzach z innych i nie deprecjonował czyjegoś podejścia do tego hobby to słowem bym się nie odezwał. Liczę że więcej nie będziesz tego robił. Dobrej nocy.
Jurek Greinert napisał(a):Wszak to zabawa i przyjemne spędzanie czasu - bynajmniej dla mnie.
MarCo napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Wszak to zabawa i przyjemne spędzanie czasu - bynajmniej dla mnie.
Jurku,
Z całym szacunkim dla Twojego warsztatu, pracy, dystansu.
Błagam, używaj właściwie: bynajmniej-to-nie-przynajmniej
Bo teraz napisałeś, że dla Ciebie modelarstwo NIE jest przyjemnym spędzaniem czasu i zabawą.
PS. Model mi się podoba. Nie jestem z kaczego obozu. Chcę tylko pomóc aby Twój przekaz miał właściwe znaczenie.
Podobnie co do deprecjonowania - to rzecz względna, "za czysty model" to deprecjonizm czy konstruktywna krytyka?
No i myślę że kluczowe stwierdzenie skąd wziął się zwrot "czeski festiwal" - może boli ale prawda jest taka że Polacy poszli bardzo mocno w, czasami, nierealne postarzenia i są w tym świetni, czasem nawet najlepsi na świecie, ale słabo (oczywiście nie zawsze) z detalem, stroną techniczną itd.
Sklejamy coś z pudła, jak ktoś ma więcej kaski to wrzuci dodatki, choćby to była CMegaKupa i byle szybciej pobawić się aerkiem.
MarCo napisał(a): Nie jestem z kaczego obozu.

Arkady72 napisał(a):żurawinowski napisał(a):"Jurus nie przejmuj sie jakimis pijusami od kaczki, oni tylko swoich chwala."
Ale kto tu pijany jest? Dopiero pórritra we dwóch zrobilim.
Jurek Greinert napisał(a):Wrzucamy posty na Brita i wiesz dobrze jak tam jest och i ach.
Jurek Greinert napisał(a):Nie bardzo rozumiem kiedy darłem łacha, wypowiadam się sporadycznie (600 postów na 10 lat to przyznasz słaby wynik) i zawsze mam szacunek dla autora.
malinowski napisał(a):Jeszcze jedno nie uzasadnione przyczepianie się do ludzi i będzie ban
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości