Suchoj Su 27 1/32 Trumpeter

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Suchoj Su 27 1/32 Trumpeter

Postprzez g-sus » czwartek, 8 grudnia 2016, 15:21

Witam,

Nie jestem zawodowym modelarzem, raczej zostawiam tą rozrywkę na długie zimowe wieczory;) Ale zeszłej zimy udało mi się "powalczyć" z właśnie su 27 w skali 1/32. Ostatnio odkurzałem model i stwierdziłem, że tak dla "fanu" podzielę się zdjęciami z ludźmi, którzy zajmują się modelarstwem na co dzień i z dużo większą pasją niż ja:) Mam świadomość, że nie jest to model idealny ale ciekawy jestem opinii zawodowców:)

Poniżej podsyłam linki do zdjęć:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!
g-sus

Reklama

Re: Suchoj Su 27 1/32 Trumpeter

Postprzez Ajak » piątek, 9 grudnia 2016, 09:51

Fajnie że się chcesz podzielić, widać że się narobiłeś. Tylko foty słabe, jakbyś je osadził w poście a nie zalinkował i może jakieś lepsze popróbował zrobić - mogą być telefonem byle na jakimś jednolitym tle i więcej światła.
Ajak

Re: Suchoj Su 27 1/32 Trumpeter

Postprzez Aleksander » piątek, 9 grudnia 2016, 18:36

g-sus napisał(a):Witam,

Nie jestem zawodowym modelarzem, raczej zostawiam tą rozrywkę na długie zimowe wieczory;)

Wyznaję podobne credo modelarskie, więc nie licz na moją opinię jako zawodowca :) . Mogę tylko napisać, że Su wygląda całkiem fajnie - fotki trochę słabe - ale całość bardzo mi się podoba. Wychodzi na to, że jestem jeszcze większym amatorem od ciebie, moje modele tak fajnie nie wyglądają ;o). Jedynie czego mogę się "czepić", to dysze - takie mało "przegrzane", ale reszta mi się "widzi"
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Aleksander Górski
..."be yourself, no matter what they say"...
Aleksander

Animal Planet

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli