Malowanie Gunze kolorami, które najbardziej wydały mi się zbliżone do profili z monografii Kagero. Miłego oglądania.

Aleksander napisał(a):..... Zastanawia mnie tylko brak kokard na górnej części płata.
Wojciech Perkowski napisał(a):Aleksander napisał(a):..... Zastanawia mnie tylko brak kokard na górnej części płata.
Są, ale zamalowane.
RAV napisał(a):Na zdjęciach D102 (robionych z ziemi) słabo widać górę płata. Wydaje mi się jednak, że nie ma tam plam po zamalowaniu kokard. Istnieją zdjęcia innych egzemplarzy, na których wyraźniej widać, że takich plam nie ma. Nie znam żadnego zdjęcia greckiego kamuflowanego P.24 z namalowanymi lub zamalowanymi kokardami na wierzchu skrzydeł. Takie rzeczy widziałem tylko na tablicach barwnych i modelach.

Aleksander napisał(a):Zastanawia mnie tylko brak kokard na górnej części płata.
mysiek13 napisał(a):Mógłbyś opisać jak robiłeś te naciągi anten?
Josef Priller napisał(a):Czy mógłbyś podać jakich dokładnie kolorów Gunze użyłeś do greckiego kamuflażu?
radoslaw6363 napisał(a):Jak się model sklejało ? Czy kabinka z blaszki ? Też zapytam o numerki kolorów .

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości