Złote lata lotnictwa

Nabyłeś nowy model, chcesz pokazać zawartość pudełka lub o nią zapytać, słyszałeś o fajnych nowościach - podziel się tym z innymi.

Złote lata lotnictwa

Postprzez RH » niedziela, 7 sierpnia 2011, 08:57

W wątku warsztatowym pisałem o paru modelach które miałem zamiar robić równolegle .Niestety raczej jest to niemożliwe.
Panuje wtedy za duży chaos .I zamiast kleić modele ,rozkłada się ręce i nic sie nie robi :oops:
Jest tylko jedna rada ,kleić po kolei (na pierwszy ogień poszedł SE-5a ,coś tam pokazałem na warsztacie )
W czasie tych rozważań nad tym czy kleić parę ,czy po pojedynczo ,dostałem niespodziewanie zestaw paru modeli z czasów "Złotych lat lotnictwa " od znajomego ,który nie ma czasu ,a chciałby mieć je sklejone. ;o) Modele nie są pierwszej nowości .
Nie mają właściwie wnętrza ,Ale warto je skleić dla samej bryły.I jako ciekawostkę .To tez chyba uczynię ,bo jest to coś nowego w mojej modelarskiej działalności.Powinno mi to pójść szybko .Zawsze model nowy jeszcze nie klejony robię z dużym zainteresowaniem ,a co za tym idzie w ekspresowym tempie :) .W przeciwieństwie do np Spitfire ,który już ,któryś z kolei bardzo ciężko mi sie klei :cry:
Nie piszę o jakie firmy bo ładnie to widać na fotkach
Obrazek
RH

Reklama

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie