Mirage 2000, Italeri, 1:48 - warto?

Nabyłeś nowy model, chcesz pokazać zawartość pudełka lub o nią zapytać, słyszałeś o fajnych nowościach - podziel się tym z innymi.

Re: Mirage 2000, Italeri, 1:48 - warto?

Postprzez Frosty » poniedziałek, 31 października 2011, 18:45

Chyba w Fine Scale był kiedyś opis budowy "D" z Edkowgo zestawu i autor mocno narzekał na ten blaszkowy grzbiet...

A tak swoją drogą, to chętnie bym zobaczył bezpośrednie porównanie zastawów. Ja ze swojej strony mogę zrobić parę fotek Edkowego przepaka.
"Deliberty planned fighter sweep went just as we hoped. The Mig's came up. The Mig's were aggressive. We tangled. They lost"
- Col. Robin Olds, shortly after operation "Bolo", Ubon, Thailand
Frosty

Reklama

Re: Mirage 2000, Italeri, 1:48 - warto?

Postprzez Kuba P. » środa, 2 listopada 2011, 11:54

Z tego co widzę to chyba najkorzystniejszy dla mnie będzie przepak Italeri + blaszki Eduarda. Ideałem byłoby jak widzę połączenie obu modeli - Hellera i Kinetica ale na takie szaleństwa już nie mam ochoty.
Dzięki bardzo wielkie za pomoc i opinie o obu zestawach. Jak sobie zakupię zestawy to wrócimy do tematu.
Aktualnie budżet, który miał być rezerwowany dla Mirage został spożytkowany na cele pozyskania P-61...i czekam na tamtą paczkę :mrgreen:
Kuba P.

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie