pavlo napisał(a):
A wracając do Orlika - taka śliczniutka piąteczka nade mną w sobotę krążyła przez czas jakiś. Z Dęblina nad Wawkę zawitali zapewne.
pavlo napisał(a):Wystarczy napisać - dobrze, żle, ew. co źle - to naprawdę tak dużo???? Wobec powyższych 3 wpisów chyba jednak nie...
pavlo napisał(a):Wystarczy napisać - dobrze, żle, ew. co źle - to naprawdę tak dużo???? Wobec powyższych 3 wpisów chyba jednak ni
potez napisał(a):Każdy kto ma ochotę może sie zmierzyć z nim osobiście za 288PLN + wysyłka.
pavlo napisał(a):A bardzo możliwe, wszystko wskazuje, że będę miał mimowolnego sponsora :> No ale jak ktoś się rodzi 13 listopada...

pavlo napisał(a):Ohohoh!!!!Toż to było ze 20 lat temu!!!!!
rotpol13 napisał(a):pavlo napisał(a):Ohohoh!!!!Toż to było ze 20 lat temu!!!!!
Czyli jednak Twoje
Kuba P. napisał(a):Konstatując: niebawem już konieczność dopasowania lub wyszpachlowania dwóch elementów będzie zsyłać na model i jego wydawcę infamię i 5 lat ognia piekielnego w zawieszeniu na lat 10.
Dobrze, że pojawiają się kolejne gotowe łosze i inne kredki, szminki, pudry oraz podobne neomodelarskie precjoza. Ktoś dba o rozwój oraz delikatne dusze modelarzy AD 2015.
Hejtujcie mnie śmiało, mam amulet: zdjęcie czterech Iskier:
rotpol13 napisał(a):Ja widzę pięć
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości