Zobaczymy. Miło by było.
Chudziutki napisał(a):Możliwe, że Eduard się weźmie też za dwumiejscowego MiGa-21. Chwalą się na facabooku, że ich PMF to praktycznie nowe formy więc raczej nie powinno być większych problemów z wersją U.
BOMI21 napisał(a):Może nieco się wtrącę - ale ja czekam, aż ktoś wypuści MiGa-21 U I MiGa-29 UB w 1:48
potez napisał(a):A ja my slę, że szybciej to Aires albo CMK puszczą jakieś konwersje do dwumiejscowych, bo w sumie już trzy podstawowe kadłuby do takowych sa dostępne
young napisał(a):BOMI21 napisał(a):Może nieco się wtrącę - ale ja czekam, aż ktoś wypuści MiGa-21 U I MiGa-29 UB w 1:48
Niby nic do tego nie mam, ale widzę kolejny już raz twoje BOMI21 prośby o 9.51. Może pisz prosto do GWH, bo tu raczej nie zaglądają![]()
Też mnie ostatnio temat UM mocno zainteresował. Trąbka zapowiedziała go razem z MF, ale jak pojawiły się zdjęcia ich pokracznego MF, to się chyba sparzyli i zrobiła się cisza w temacie. UM od Edka wróżę najwcześniej w połowie 2015. Jeśli zrobią F-13 to już połowa drogi, ale ta łatwiejsza...
potez napisał(a):A ja my slę, że szybciej to Aires albo CMK puszczą jakieś konwersje do dwumiejscowych, bo w sumie już trzy podstawowe kadłuby do takowych sa dostępne
BOMI21 napisał(a):Dla Trąbki wydanie wersji UM nie byłoby problemem - przeskalowaliby ich UM-kę w 1:32 na 1:48, tak jak to zrobili z MiGiem-23. Niestety nie chciało im się usuwać wszystkich jego ułomności.
young napisał(a):potez napisał(a):A ja my slę, że szybciej to Aires albo CMK puszczą jakieś konwersje do dwumiejscowych, bo w sumie już trzy podstawowe kadłuby do takowych sa dostępne
W przypadku takich konwersji do wymiany będzie za każdym razem 3/4 kadłuba, nie na odwrót.
young napisał(a):BOMI21 napisał(a):Dla Trąbki wydanie wersji UM nie byłoby problemem - przeskalowaliby ich UM-kę w 1:32 na 1:48, tak jak to zrobili z MiGiem-23. Niestety nie chciało im się usuwać wszystkich jego ułomności.
Szybciej pójdzie zaprojektowanie na nowo UM przez Trąbkę w 1/48 niż usunięcie ułomności zestawu w skali 1/32.
Ralf_S napisał(a):Yes! Yes! Yes!
Banshee 1:48:

Maxek napisał(a):Ralf_S napisał(a):Yes! Yes! Yes!
Banshee 1:48:
A następny będzie Cougar!
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości