Atlis napisał(a):Tak jak myślałem, ten grzbiet w nowej Tamce to porąbany pomysł:
Dominik napisał(a):Patrzę i oglądam sobie filmiki z najnowszym Spitem do Tamiyi i przychodzi mi do głowy jedno pytanko. Jaki jest dobry klej do klejenia elementów przeźroczystych? Pytam, ponieważ szybę pancerną trzeba będzie przykleić do wiatrochronu a znając moje szczęście do takich elementów, to zaparuje mi albo zaleję i będzie zonk. Poza tym jednym "issue" Spitek wygląda cudniaśćie. Mam zamówionego jednego, ale myślę już nad kolejnymi...
Dominik napisał(a):(...) Jaki jest dobry klej do klejenia elementów przeźroczystych?(...)

Atlis napisał(a):Niepindol, tylko obejrzyj filmik.
Atlis napisał(a):No dla mnie sytuacja jest jasna, niebieska 2 z Prenzlau.

Atlis napisał(a):Nic nie jest takim szajsem jak cokolwiek od Airfix. No chyba poza nowymi wypustami KP.
Kuba P. napisał(a):Atlis napisał(a):No dla mnie sytuacja jest jasna, niebieska 2 z Prenzlau.
Długi 190 to tam nic, tez go powinni odświeżyć ale ciekawszy fakt to wydanie wersji 109 G-14/AS. W sumie jak mieli G-10 Mtt już gotowego to należało się tego spodziewać ale i tak mnie miło zaskakuje, że zrobili nowe formy dla kadłuba z tak niewielkimi różnicami.
Czy ten AS będzie dostępny też pojedynczo?
Artur Rzepka napisał(a):co tu chodzi, jakaś wersja miała poszerzony kadłub?

Artur Rzepka napisał(a):Kuba, takie pytanko do Ciebie, bowiem lepię eduardowego s-99 i w pudle jest też komplet owiewek, które są szersze od tych do użycia w zestawie. O co tu chodzi, jakaś wersja miała poszerzony kadłub?
Atlis napisał(a):To jest S-199 Kuba...
S-99 to masz szersze bo kadłub jest szerszy, jak w G-10.
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości