Nabyłeś nowy model, chcesz pokazać zawartość pudełka lub o nią zapytać, słyszałeś o fajnych nowościach - podziel się tym z innymi.
przez Robert Thorz » sobota, 20 października 2012, 10:40
Arkady72 napisał(a):Robert Thorz napisał(a):Oglądając F-35B to szczeże jakością nie powala... (Nie wiem jak ze spasowaniem części) Faktura powierzchni przypomina mi modele essi, heller. Jednym słowem ,taka se Italerka made in China. Mam nadzieje że Jaguar czy Mirage F1 będą lepiej wyglądać w pudle.
I u mnie wylądował ten model nareszcie, co do jakości bardziej bym to porównał to ostatnich wypustów Revella, dlatego, że poziom wykonania jest dużo lepszy niż Italeri. Swojego zrobię w szarym malowaniu MARINES. Owiewka powala przejrzystością...
Zresztą zapraszam do obejrzenia najlepszego in-boxa w sieci tego modelu:
http://www.britmodeller.com/forums/inde ... =234924464
No to moje przypuszczenia co do średniej jakości zostały podważone. Dzięki za wypowiedź w temacie. Cieszę się że model nie jest zkaszaniony. Oglądając model w Popradzie nie zwróciłem uwagi na zajefajne kaleczki.
No to wpiszę go na listę życzeń zakupowych z pozycją nr2 zaraz po nowym Mig-u 29. A ile zapłaciłeś Arturze za Lighting-a? Na E-Bayu widziałem już egzemplarze za ok. 40 Baksów.
Koleżanko/Kolego, jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, których podobnie jak Ciebie pasjonuje modelarstwo zapraszamy w nasze szeregi. Nie jesteśmy elitarnym klubem! Zapraszamy WSZYSTKICH! Zarząd jest do Waszej dyspozycji! Odpowiemy na każde pytanie.
http://www.ipmspolska.org.pl/
-

Robert Thorz
-
przez Arkady72 » niedziela, 21 października 2012, 08:25
W LM zamawiałem za 49,99USD, kupiłem kilka modeli w jednym zamówieniu, żeby zamortyzować koszt wysyłki.
Tworzona dziś przyszłość będzie naszą teraźniejszością!
-

Arkady72

-
przez Mecenas » piątek, 2 listopada 2012, 11:09
Kitty Hawk opublikował pierwsze zdjęcia zlepionego modelu Jaguara.
LINK
Pozdrawiam,
Michał Sindera
-

Mecenas

-
przez Robert Thorz » niedziela, 4 listopada 2012, 11:16
Trzeba przyznać że robi wrażenie. Jesli ten cały asortyment "zabawek" zamieszczony na zdjęciu bedzie w zestawie to napewno bedzie warto go nabyć . Ciekawe jak wyjdzie porównanie Kitty Hawk-a z nową Italerką ( o ile ta wyjdzie w tym roku).
Koleżanko/Kolego, jeśli chcesz poznać ciekawych ludzi, których podobnie jak Ciebie pasjonuje modelarstwo zapraszamy w nasze szeregi. Nie jesteśmy elitarnym klubem! Zapraszamy WSZYSTKICH! Zarząd jest do Waszej dyspozycji! Odpowiemy na każde pytanie.
-

Robert Thorz
-
przez Jacek Bzunek » niedziela, 4 listopada 2012, 14:31
Robert Thorz napisał(a):Ciekawe jak wyjdzie porównanie Kitty Hawk-a z nową Italerką ( o ile ta wyjdzie w tym roku).
Italeri to pewnie lekko ponad 100 zł. Hellokittyhawk najpewniej z 2,5 raza tyle czyli tyle co Italerka z blaszką i żywicą. Jeśli jakość jednego będzie na poziomie Hurricane i C.200 a drugiego zbliżona do F-35B jak na moj gust ten drugi będzie lepszy. Najważniejszą różnicą jest wersja-Dżaguar od Italeri i Żaguar od Chińczyków.
Słuchajcie uważnie bo nie będę powtarzać!
----------------------------------------------------------
-

Jacek Bzunek
-
przez MARIO » piątek, 16 listopada 2012, 21:19
Fajny. Ciekawe czy bedzie wersja brytyjska. Co z tym Mirage 1 czy jest z tej samej firmy? Czy to italka?
-
MARIO
-
przez Mecenas » środa, 5 grudnia 2012, 10:34
KH80117 - Saab JAS 39C, planowana data wydania: 2013

Pozdrawiam,
Michał Sindera
-

Mecenas

-
przez Georg01 » środa, 5 grudnia 2012, 17:36
Czemu nie Viggen ??!!
-

Georg01
-
przez Robert Thorz » czwartek, 6 grudnia 2012, 07:26
Nowy Gripen... Jak by to była nowa wersja E, to było by klawo.
-

Robert Thorz
-
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie