Model wyszedł Ci świetnie w dwójnasób -gratulacje.
Pomyśl szybko o Jaku 9T

Andzin napisał(a):potez napisał(a):Bo putin nie daje 500+ modelarzom i prostego mużyka-sklejacza znad Wołgi nie stać na te wymarzone modele.
mniej więcej z tego samego powodu ICM wydaje w 1/48 He-111Z w przyszłym roku i Cessnę Skymaster a nie wydaje Jaka-9 tak niezwykle ciekawego i mającego sie cieszyć powodzeniem
Tylko że ICM ma w katalogu Jak-9 ... no ale pewnie Żełeński daje 500+
potez napisał(a):ma z 1999 roku z epoki Jelcyna łupanego. I ni cholery nic z tym nie robią z te wypraski to nawet w Polsce przepak był.
potez napisał(a):Najwięcej modeli lotniczych sprzedaje się na rynku amerykańskim
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...

cris napisał(a):Dla mnie bomba .![]()
Model wyszedł Ci świetnie w dwójnasób -gratulacje.
Pomyśl szybko o Jaku 9Ton jak widzisz z zamieszczanych wpisów bardzo pożądany ,dopóki Kaczyński daje 500+ (choć nadal nie rozumiem co to ma do rzeczy
)
astarott napisał(a):w 72? no bo czy ja wiem?
potez napisał(a):astarott napisał(a):w 72? no bo czy ja wiem?
przecież 72 to skala dla dzieci. Tanie zabawki dla dzieci sprzedawane w latach 1950-1980 dzięki upowszechnieniu tworzyw sztucznych, kiedy dzieci jak się nudziły to nie miały jeszce komputerów i gier video. Dziś to zabawka dla starszych panów, mających czas i pieniądze na zabijanie czasu poprzez odtwarzanie zabaw z dzieciństwa, namiętnie oddających się kupowaniu i chomikowaniu pudełek.
Puskal napisał(a): Z tematami rzucanymi w necie to śledzę uważnie.
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...

Puskal napisał(a):Takie pochwały i to od Ciebie to naprawdę coś, dziękuję bardzo.

potez napisał(a):NIe ma co rozważać. Najwięcej modeli lotniczych sprzedaje się na rynku amerykańskim. Oni ruskich nie kupują.

Recenzjemodeli.pl napisał(a):Pytanie brzmi: Czy ZTS PLASTYK przejdzie wreszcie do lamusa?
Arma Hobby udziela odpowiedzi następującej:
1/72 Yakovlev Yak-1b - Expert Set
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości