krzy65siek napisał(a):O ile dobrze pamiętam, to na początku roku obiecywali coś zagranicznego i coś z Września. Coś zagranicznego było, więc
... Czapla
krzy65siek napisał(a):O ile dobrze pamiętam, to na początku roku obiecywali coś zagranicznego i coś z Września. Coś zagranicznego było, więc
dw23890 napisał(a):krzy65siek napisał(a):O ile dobrze pamiętam, to na początku roku obiecywali coś zagranicznego i coś z Września. Coś zagranicznego było, więc
... Czapla
iras67 napisał(a):Czapla
dw23890 napisał(a):... Czapla
kojot nemo napisał(a):Też słyszałem jakiś czas temu, że robią Czaple

iras67 napisał(a):Chciałbym żeby ich pierwszym dwusilnikowym modelem był P-38 F,G
kojot nemo napisał(a):dw23890 napisał(a):... Czapla
Też słyszałem jakiś czas temu, że robią Czaple, ale włożyłem to między bajki.
caughtinthemiddle napisał(a):iras67 napisał(a):Chciałbym żeby ich pierwszym dwusilnikowym modelem był P-38 F,G
Przecież Tamka zapewne zmniejszy swojego F/G.
Artur Rzepka napisał(a):Nie rozumiem tej fascynacji Czaplą, (...)
iras67 napisał(a):(...)tak jak pisałem przy okazji Hurricane'a komercyjnie to Ki-84 aż się prosi (...
) P-38 F,G,H to też temat (...)
HK napisał(a):Artur Rzepka napisał(a):Nie rozumiem tej fascynacji Czaplą, (...)
Dla zapalonych miłośników lotnictwa z szachownicą to pewnie istotny element kolekcji.

fragles napisał(a):HK napisał(a):Artur Rzepka napisał(a):Nie rozumiem tej fascynacji Czaplą, (...)
Dla zapalonych miłośników lotnictwa z szachownicą to pewnie istotny element kolekcji.
Albo raczej reminiscencje młodości dla starych ramoli.
O widzisz w świetle tego co w książce i nowych rysunkach bardzo precyzyjnych polecam obejrzeć nawet jeśli nie interesuje Was konstrukcja nowe opracowania Stratusa... wszystkie dotychczasowe modele bez względu na skalę są pełne błędów ale też nie zachwycają jakością. W sumie to byłby kolejny ciekawy temat na tą skalę .HK napisał(a): czy nawet Caudron.
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości