HubertKendziorek napisał(a):widoczne biznesowe podejście.
..bo zawsze są i głupsi w społeczności...

Seweryn napisał(a):Hurricane IIc
Fantastyczny boxart
http://armahobbynews.pl/blog/2019/10/31 ... content=pl

arhtus napisał(a):No jak dla mnie to najładniejsza wersja Hurricanea, boxart pikny, tylko jeśli w wersji experten nie będzie jakiegoś malowanka WC to uznam AH za naciągaczy![]()
Ciekawe też czy zrobią coś z owiewką, chociaż jakąś ramę na blaszce.

caughtinthemiddle napisał(a):arhtus napisał(a):No jak dla mnie to najładniejsza wersja Hurricanea, boxart pikny, tylko jeśli w wersji experten nie będzie jakiegoś malowanka WC to uznam AH za naciągaczy![]()
W Expercie to by mogli dać HL957 Cesia z 318 no i oznaczenia pod kabinę dla czarnej wersji LK-A.
Swoją drogą, Piotr niezbyt fortunnie dobrał przeciwnika temu ostatniemu na boxart - wiosną 1942 r. KG 55 już od dawna wojowało na froncie wschodnim.
PiotrZ napisał(a):Tymczasem pojawiła się zapowiedź Poteza 25 (w nie najdroższym sklepie) - 129 pln - no tani nie jest.
Jostein napisał(a):caughtinthemiddle napisał(a):arhtus napisał(a):No jak dla mnie to najładniejsza wersja Hurricanea, boxart pikny, tylko jeśli w wersji experten nie będzie jakiegoś malowanka WC to uznam AH za naciągaczy![]()
W Expercie to by mogli dać HL957 Cesia z 318 no i oznaczenia pod kabinę dla czarnej wersji LK-A.
Swoją drogą, Piotr niezbyt fortunnie dobrał przeciwnika temu ostatniemu na boxart - wiosną 1942 r. KG 55 już od dawna wojowało na froncie wschodnim.
W "Expercie" nie będzie polskiego malowania. Blacha zaś nie będzie zawierać radiatorów chłodnicy. Słabo.
Jostein napisał(a):W "Expercie" nie będzie polskiego malowania. Blacha zaś nie będzie zawierać radiatorów chłodnicy. Słabo.
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości