barszczo napisał(a):Mam F-5A, do AFV mu daleeeko.

Kuba P. napisał(a):Ponoć Hasegawa poniosła straty po tsunami i firma ledwie się podnosi. Nie wiem czy to prawda czy nie ale faktycznie reedycji starszych rzeczy mało a z nowości to chyba wyłącznie ładny japoński dwupłat sprzed kilku miesięcy a tak nic.

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Kuba P. napisał(a):Ponoć Hasegawa poniosła straty po tsunami i firma ledwie się podnosi. Nie wiem czy to prawda czy nie ale faktycznie reedycji starszych rzeczy mało a z nowości to chyba wyłącznie ładny japoński dwupłat sprzed kilku miesięcy a tak nic.
Jakoś brak reedycji P-40N i lata mijają

Żółte.potez napisał(a):Ta F-4/B z lisem to w końcu powinna mieć żółte czy białe elementy identyfikacji?
net_sailor napisał(a):Będzie Galland czy Molders?
hi all,
In industry news, I have just heard from old friend Jules Bringuier that Special Hobbies has purchased all tools and production rights from Classic Airframes.
The transaction does not include the name.
There are still quite a few Classic Airframes kits that remain unique (or the best available) in 1/48 scale today, so I hope that we'll see some of our favourite CA kits back under the Special Hobby label soon.
Let's see, the Bf 109 A/B/C/D, Venom / Sea Venom and Gannet immediately pop to mind... we can only hope!
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości