Alex976 napisał(a):Kuba, bez ironii.
Miałem do czynienia z kilkoma modelami tych firm i plastik wyglądał tak samo jak ten tutaj. I był nieprzyjemny w obróbce, tworzywo kruche.
Alex976 napisał(a):Ralf_S napisał(a):2x MPM Production (zapewne pod szyldem Special Hobby)
Z tymi szyldami to jest ciężko dobrać. Firmy Special Hobby, MPM, Valom etc. należą do tej samej korporacji chyba. Czyli nie wiadomo jakie logo będzie na pudle![]()
Niestety samym modelem jestem zawiedziony, bo nawet te firmy stać na więcej
Alex976 napisał(a):Kuba P. napisał(a):Alex976 napisał(a):Niestety samym modelem jestem zawiedziony, bo nawet te firmy stać na więcej
Albowiem?
Albowiem same tworzywo wygląda na kruche i nieprzyjemne w obróbce. Na zaprezentowanych wypraskach detal jest ładny, ale jak pisałem, może być problem z samym plastikiem.
Co to w ogóle jest za firma, ten Tarangus?
potez napisał(a):Akurat fotele to bidne są w tym Viggenie.
Ale i tak jest to o niebo lepsze niż ponad 30letnie ESCI. A poza tym zaraz któś puści kabine w żywicy i będzie ...dużo dodatków hehe. Maestro się kłania
Ralf_S napisał(a):Tyle ustaliłem w oparciu o listę z IPMS Deutschland i zdjęcia z netu:
MPM Production AF-2S / AF-2W Guardian 1:48 Nowy model

Jurek Greinert napisał(a):Ralf_S napisał(a):Tyle ustaliłem w oparciu o listę z IPMS Deutschland i zdjęcia z netu:
Super przygotowana lista...
Jurek Greinert napisał(a):....szkoda tylko że zaskoczył mnie jeden model (Guardian). O reszcie słychać i widać było wcześniej (czasami to kwestia dni lub tygodni ale zawsze)
Jurek Greinert napisał(a):Tak btw może ktoś ze skośnymi oczami w końcu wpadłby na pomysł zrobienia Jaka - 27/28
Jurek Greinert napisał(a):Ej, ludzie jak już coś piszecie to sprawdźcie najpierw a nie róbcie wiochy a nuż facet to czyta.
VALOM to Vaclav LOMITZKI
Jurek Greinert napisał(a):Tarangus rozpoznawczego
Kuba P. napisał(a): Jak mówicie - ile ten Tarangus może kosztować?
rotpol13 napisał(a):Około $95.00

Ralf_S napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Ralf_S napisał(a):Tyle ustaliłem w oparciu o listę z IPMS Deutschland i zdjęcia z netu:
Dzięki - niestety, nie udało mi się wstawić jej w formie tabeli. Jest wtedy bardziej przejrzysta.
garrett napisał(a):Ralf_S napisał(a):Jurek Greinert napisał(a):Ralf_S napisał(a):Tyle ustaliłem w oparciu o listę z IPMS Deutschland i zdjęcia z netu:
Dzięki - niestety, nie udało mi się wstawić jej w formie tabeli. Jest wtedy bardziej przejrzysta.
w formie tabeli... o tutaj http://www.ipmsdeutschland.de/Ausstellu ... _2014.html

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości